reklama
aparatka z ciebie : Laugh2:Narozrabialismy troche w toalecie, a ze sciany cienkie, to pielegniarki sie dziwnie na nas patrzyly
Do dzis nie uskarza sie na te okolice, ale ja wole chuchac na zimne, tym bardziej, ze jesli nas zakwalifikuja do in vitro musi byc wszystko w porzadku. Boje sie tego, ale nie mam wyjcia. Mam juz 36 lat...
a wiekiem się nie przejmuj , spokojnie, do 40-tki mamy czas ....;-)chyba się nie obrazisz na mnie ... ale ja osobiście tak sie pocieszam, bo i cóż mi zostało, a poza tym lepiej żartować niż chorować

witaj w naszym gronieWitam
Można dołączyć?
Jestem obecnie starającą się :-) i mam (niestety) skończone 30 - mam więc nadzieję, że spełniam warunki :-)
czyli to jednak jest zaraźliweGatto mi wysłała i widzisz po suwaczku, załapałam 2 tyg po niej....hihihihihi![]()

na razie tyle doczytałąm i idę coś porobić bo jutro wyjeżdżam na weekend

miłego dniA
Ani@k
Fanka BB :)
Kasica oj tam oj tam
myśle nad tym jak uhonorować zwyciężczynię..
jeżeli długość gluta nie pozwoliłaby na zaciążenie.. nagrodą mogłby być atestowany centymetr krawiecki :-)
Bzzzz a Ty wogóle bez wyjazdów możesz funkcjonować???;-)
myśle nad tym jak uhonorować zwyciężczynię..
jeżeli długość gluta nie pozwoliłaby na zaciążenie.. nagrodą mogłby być atestowany centymetr krawiecki :-)
Bzzzz a Ty wogóle bez wyjazdów możesz funkcjonować???;-)

Ostatnia edycja:
kok.o
kasica,kurna, jak jest glut to oznacza, ze trzeba nos wysmarkac 
Bzzz wiesz co, tak Cie czytam i sie tak zastanawiam, czy do jakiejś szkółki sie nie nająć... Robota czasem niewdzięczna, ale te wakacje chyba wszystko wynagradzaja....;-)

Bzzz wiesz co, tak Cie czytam i sie tak zastanawiam, czy do jakiejś szkółki sie nie nająć... Robota czasem niewdzięczna, ale te wakacje chyba wszystko wynagradzaja....;-)

Ostatnia edycja:
Ani@k
Muma kiedyś ładnie napisała kolejność.. zaraz znajdę Jej wpis i zacytuję ale pamiętaj Kasica każdy glut jest wazny, chyba że 'wyskoczy' Ci biały, biały podobnież jest 'niepłodny'
Kok.o seriooo????
Ty wiesz że u mnie glut 'tam' i w nosie sa prawie w tym samym momencie??????
Kok.o seriooo????

kok.o
Kok.o seriooo????Ty wiesz że u mnie glut 'tam' i w nosie sa prawie w tym samym momencie??????
hmmm tylko nie pomyl dziurek

kok.o
kasica pytaj pytaj. Kto pyta, nie bładzi i do gaci szybko trafia
;-)

;-)
reklama