reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Narozrabialismy troche w toalecie, a ze sciany cienkie, to pielegniarki sie dziwnie na nas patrzyly:szok:

Do dzis nie uskarza sie na te okolice, ale ja wole chuchac na zimne, tym bardziej, ze jesli nas zakwalifikuja do in vitro musi byc wszystko w porzadku. Boje sie tego, ale nie mam wyjcia. Mam juz 36 lat...
aparatka z ciebie : Laugh2:
a wiekiem się nie przejmuj , spokojnie, do 40-tki mamy czas ....;-)chyba się nie obrazisz na mnie ... ale ja osobiście tak sie pocieszam, bo i cóż mi zostało, a poza tym lepiej żartować niż chorować:sorry2:
Witam
Można dołączyć?
Jestem obecnie starającą się :-) i mam (niestety) skończone 30 - mam więc nadzieję, że spełniam warunki :-)
witaj w naszym gronie :)
Gatto mi wysłała i widzisz po suwaczku, załapałam 2 tyg po niej....hihihihihi:szok::szok::szok:
czyli to jednak jest zaraźliwe :-D no to łykam garściami :)))
na razie tyle doczytałąm i idę coś porobić bo jutro wyjeżdżam na weekend :-p

miłego dniA

Kasica oj tam oj tam

myśle nad tym jak uhonorować zwyciężczynię..
jeżeli długość gluta nie pozwoliłaby na zaciążenie.. nagrodą mogłby być atestowany centymetr krawiecki :-)

Bzzzz a Ty wogóle bez wyjazdów możesz funkcjonować???;-):sorry2:

Ostatnia edycja:
kasica,kurna, jak jest glut to oznacza, ze trzeba nos wysmarkac :evil:

Bzzz wiesz co, tak Cie czytam i sie tak zastanawiam, czy do jakiejś szkółki sie nie nająć... Robota czasem niewdzięczna, ale te wakacje chyba wszystko wynagradzaja....;-):happy:

Ostatnia edycja:
Muma kiedyś ładnie napisała kolejność.. zaraz znajdę Jej wpis i zacytuję ale pamiętaj Kasica każdy glut jest wazny, chyba że 'wyskoczy' Ci biały, biały podobnież jest 'niepłodny'

Kok.o seriooo????:szok: Ty wiesz że u mnie glut 'tam' i w nosie sa prawie w tym samym momencie??????

reklama
Do góry