reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Helo from Szpital :-)
Dzisiaj juz lepiej sie czujemy ale tez lezymy caly czas. Macie racje p... to wszystko narazie

i tak medalu za to nie dostane. Babcia z ran:-):-)a do mnie: jak to w szpitalu - przeciez Ty jestes jak czolg dziecko:-) taaa...
aaronka - dawaj namiar na ten sklep z pizamkami w Lodzi to se skocze po kroplowce moze;-)
Katiuszka usgpolowkowe robia w polowie 19-22 tc, badanie cisnienia to sobie daruj bo ci tlko cisnienie skoczy..
zuzanka - jak gabinet, dlaczego nas opuscilas???
Tere fere - zobaczysz z jakim bananem na twarzy wyjdziesz dzis z usg:-)
W ogole to miala byc tabela kto kiedy testuje, prosze sie nie lenic, niech no ktoras zrobi w pracy;-)
Aleksis IUI tylko do 35tki?? W polsce placisz i masz do 75 tki jesli tylko dobrego kremu uzywasz$;-) &&&&&

reklama
no właśnie...ja mam wszystkie usg już zabookowane terminy, to tym się nie martwię, ale to niby miała byc jakaś rutynowa u połoznej no i nie wiem co tam miałoby się odbywać...ale trudno...

eloł:happy2:
wow!! ale sie wizytowo zrobiło:szok:
tere fere &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& (tylko jakoś dziwnie masz, bo usg i pobranie krwi powinno być w tym samym czasie... hmmmm:baffled: )
aaronka połówkowe juz miałam, jutro szpital i badania jeszcze raz. A wczoraj byłam na 3d i mam filmik, zdjecia i dowód niezbity, ze to dziewczynka;-):-D (normalnie pod kiecke jej zaglądnął!! :-))
Muma leż leż leż kobieto, piżamki (seksowne) to eM niech Ci kupuje :-)

Łatwiej było jak babeczki mierzyły tempki, z wykresow bylo wiadomo ktora testuje na dniach. Teraz wakacje od pomiarów byłi no i nie wiadomo kiedy co...
Ani@k kochana !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja trzymam za Ciebie i za mnie, Ty sobie nie wierz,ze sie wzniesie,, ja bede! ;-):-)

kok.o a jak wygląda usg połókowe?
co dokładnie badają?? wszystko to samo co w 11 tygodniu??
robi się znowu jakieś testy krwi???

Opowiedz trochę....

Filmiki i zdjęcia 3D są genijalne...
I pomyśleć że jeszcze kilka lat temu tego nie było:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam propozycje
Ponieważ jestesmy na dziale "Staramy sie" , troche nijak sie mają te nasze pogaduchy ciażowe i słodkie dziumdziania o płodach do tematyki tego działu forum.
Co Wy na to, zebyśmy podzieliły tematyke: tutaj bedziemy gadac o wszystkim OPRÓCZ ciąży i kibicować staraczkom, a na dziale "ciąża ... " załozyłybyśmy nowy wątek np. "Pierwsze dziecko po 30-tce" i tam mozna do woli słodzic i rozpływać sie nad tym jakże naturalnym i niewyjątkowym w przyrodzie zjawiskiem,jakim jest ciaża;-).

Co Wy na to?

aaronka.. heh.. no usg... po szczegóły odeśle Cie do Wujka Googla, bo troche dużo by pisać. Krwi nie pobierają;-):-) (wklep sobie' usg II trymestru')

Ostatnia edycja:
Tak akurat sie zdarzylo, ze duzo jest zaciazonych i faktycznie tylko o tym sie pisze, bo to jakby automatycznie przychodzi. Mozna zalozyc nowy watek i zobaczymy jak bedzie dzialal:tak:

kok.o jak pisałam wcześniej, mnie jest wszystko jedno, jak założycie oddzielny wątek na pogaduchy ciążowe, to się dołączę, jak nie, to, jak dziewczyny nie mają nic przeciwko, będę tu pisała. Ogólnie chodzi mi o to, że dostosuję się do każdej decyzji. Tez wczoraj pisałam, że chyba starczki nasze się wycofały...obraziły...na razie aleksis odpowiedziała, że się nie obraziła...reszta nie wiem...:confused:
Nasze staraczki to zuzka, bzzz, lopop, caterina, aleksis, ani@k....a zaciązone to muma, kok.o alex, aaronka, vinga,gatto, tere fere, ja...no kurczę...faktycznie, wychodzi, że nas póki co więcej...może czują się przytłoczone przez nas??? Dziewczynki drogi, piszcie co Wy o tym sądzicie!!! ale tak na serio, jak wolicie, zebyśmy założyły oddzielny wątek, to piszcie wprost, zaoszczędzimy sobie wszystkie domysłów czy ktos się obraził czy nie...czy nam wypada czy nie...Mam nadzieję, ze mnie zrozumiałyście o co mi chodzi...bo czasem to ja tak tłumaczę, że sama nie wiem do końca o co mi chodziło:-D

reklama
Ani@k kochana !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja trzymam za Ciebie i za mnie, Ty sobie nie wierz,ze sie wzniesie,, ja bede! ;-):-)

dzięki za dobre chęci.. ale jak się kuźwa uprze to i tak @ jedna przyjddzie, choć bym nie wiem jak się starała - a powiem że zaciskałam mocno nogi.. i co??? i jajo:dry: zaczęłam plamić więc wszelkie próby podniesienia temp. padły na ryj.. heh..

powiem co ja sądzę o powyższych wątpliwościach.. (mam nadzieję że zostanę dobrze zrozumiana)
po pierwsze, dziwne że ciąża mogła poróżnić.. :confused: rzeczywiscie jak się czyta ten wątek to jest podział 'zaciążone' 'staraczki' 'pisać' 'nie pisac'..
po drugie myślę że cala afera zaczęła się od momentu dylematu przyjęcia nowych osób do naszego 'tajemniczego' schizkółka.. z tego co pamiętam Zuza 'wciągnęła' Bzzzz, ja 'wciągnęłam' Gatto.. później temat ucichł.. do 'wybuchu' i się zaczęło (może się mylę..)
po trzeciie to jest tylko i wyłącznie 'wirtualna rzeczywistość' większość z nas wcale się nie zna (oprócz wymiany zdjęć z dziewczynami ze schizkółka) dlatego dylemat 'pisać' czy 'nie pisać' wydaje mi się mało znaczący.. pisać może każdy.. chyba że coś źle pojmuję..

ogolnie mam dwa wątki, które 'obsługuję' i powiem że jest ciężko wszystko ogarnąć.. za Zuzą poszłam na wątek o problemach z zajściem w ciążę - jest dla mnie zbyt dołujący, choć dziewczyny mają ten sam problem - ciągle brak wymarzonych II kresek..

wybór należy do was - tylko jak zaczniecie się tam udzielać, myślę że zostanę tu sama i będę pisać monologi, jak kiedyś Muma..

ja powiem tak, mam cholerną ochotę wywalczyć z losem moją ciążę i zdrowe dziecko, kiedyś mi się uda.. i tak jak mi napisała kiedyś Kok.o - będę tylko i wyłącznie wtedy tylko o tym pisać.. mam różne humorki ale niestety choć bym chciała przestać się udzielać - ciekawość nie daje uwolnić się od czyatani o przeprawach ciężarówek..

decyzje podejmijcie same..

amen?

p.s. tylko czy Wy macie ochotę czytać o przeprawach staraczek???

Do góry