reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Cześć dziewczyny :-) witam ws przy niedzieli:cool2:
U nasz dzisiaj słonecznie i ciepło:tak:
Zjadłam właśnie jajecznicę z pomidorkiem.Mniam mniam dobra była:happy2:
Normalnie obudziłam się z myślą spożycia takowej jajecznicy:eek:
Chyba zachcianki mam:confused:

reklama
Dzien Dobry.
Ladny dzien dzisiaj, samopoczucie tez niezle.
Caterina ladna temperatura, oby tak dalej

A co z reszta Dziewuszek? Chystaja eMow?
Ja dzis tez to zrobie;-)

Hej Dziewczynki :-)
My już w domku, w piątek doszłam do siebie a wczoraj dostaliśmy przyspieszenia zakupowego tzn pojechaliśmy do wielkiej bobohurtowni i kupiliśmy wszystko czego brakowało no oprócz wózka..
Ale wybraliśmy już chyba i może w tym tygodniu zamówimy i nawet chyba tam bo ceny podobne jak w necie .
Będzie Jedo Fyn gondola + spacerówka i do tego adapter i foteli Maxi Cosi.:-) Tylko kolor jeszcze trzeba wybrać, raczej ciemny bo jak mi go muchy załatwią latem to nie będzie fajnie wyglądał latem ;-)

A w szpitalu było dobrze, ja już tam urodziłam Julkę i tam chodzę na badania, znam go i lekarzy - to mały miejski szpital z super atmosferą, teraz trochę po remoncie no i ci nowi przystojni ginekolodzy ;-)
Trafiliśmy tam bo brzuch miałam jak kamień we wtorek i wisiał mi do kolan i chociaż szyjka zamknięta to jednak kazali mi się położyć. Miałam usg zaraz na izbie przyjęć, wszystko OK, Olek 2kg. Potem robili mi chyba z 5 razy na dobę ktg i też OK. Brałam i dalej mam brać spasmolinę 3 razy dziennie, luteinę do środka no i dali mi te kroplówki ze sterdydami na płuca jakby coś..
Poza tym mam teraz prowadzić spokojny tryb życia :happy2: Już zresztą powiem Wam czuję się tak , że cokolwiek zrobię to muszę odpocząć i na pewno będziemy uważać. Jeszcze ze 4-5 tygodni mógłby sobie chłopak posiedzieć ;-)

Dziękujemy Wam za wsparcie, trzymamy kciuki za wszystkie Cioteczki i brzuchate i narazie szczupłe;-)
Weźcie się no i zróbcie tabelkę, jak są na innych wątkach, która kiedy testuje, co ??
Jak chcecie to możecie przyslać dane do mnie ja to zrobię ale dopiero we wtorek bo jutro Julka zabiera kompa ( po rozpoczęciu idzie do eMa pracy to musi coś dziecko robić ;-)).
Miłej niedzieli, idziemy wsuwać ciacho cynamonowe ze śliwkami :-p

witam się!!!my z TESCO wrócilismy,robilismy juz zakupy na sobotnia imprezke-moje urodziny:-)nieco przyspieszone będą,ale to nie szkodzi!!!I juz kilka rzeczy kupilismy,zeby nie wszystko na ostatniachwilę!!!Kurcze dzis brzuch mnie boli na maxa!!!!!:-(rano wzięłam 2 tabletki...tak na dole mnie boli,tak oczywiście na @:-(bo jakby inaczej mogło byc....?!!!tylko ,ze dzis 23dc.wiec do @ jeszcze kilka dni...zawsze mnie pobolewa przed@,ale to tak ze 2-3 dni przed a mnie juz coś dokucza od piatku,to brzuch to jajcor!!ale dzis to brzuch boli dostć...obym tylko wczesniej nie dostała,tylko w terminie!!!Muma leż,odpoczywaj,nie stresuj się,a Olek poczeka jeszcze parę tygodni:-):-):-)a potem spacerki,kąpiele,karmienie,przewijanie....oj jak BOSKOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUPERR I WOGÓLE!!Także uwazaj na siebie,tzn.Was:-) lapop...moją coocię tez bardzo długo głowa bolała...i jak się okazało ma problem z ciśnieniem...raz jest ok.a za 2-3 godziny strasznie wysokie!!!!!!!nawet w szpitalu leżała,robili jej wyniki i badania!!cisnienie jak ma za duże to głowa ją boli...nawet jak jest ok.to tez ja tak "ćmi"...wiec moze zmierz ciśnienie sobie,albo udaj sie do lekarza.....2 tygodnie bólu głowy top sporo czasu..tak mi sie zdaję...

Ostatnia edycja:
hej
słabo się odzywam
od około 2 tygodni ppobolewa mnie ciągle głowa:(
no właśnie mniej cię niż mnie :dry:? maleńka wytłumaczyłaś się trochę tym bólem głowy ale bez przesady ...
muma super ze wszystko ok i ze już jesteście w domku ... a gdzie fluidki, za chwilę wręcz się rozpakujesz i co :sorry:
kasica - urodziny powiadasz .. hmmm ... coś pewno pysznego przygotujesz...:-p
miłego wieczorku babeczki , ja z eMem przed TV :-D

witam się porannie z kawką:-)Ja,zaraz zbierac do pracy sie bedę,dzis jade na 12 godzin od 10 do 22.Kolezanka poszła na tydzien urlopu a jest mnóstwo części zamiennych do wysłania do Włoch i przez 8 godzin bym sie nie wyrobiła,wiec kierownik w piatek spytał czy przyjde juz na 10,wiec się zgodziłam.Oj tak bzzzzz rarytasy beda na sobotę:-):-)własnie wczoraj myslłąm co by przygotowac,mamy sie troch.e doradzałam i myśle,ze wyjdzie z tego cos dobrego!!!!(wow jak mi sie rymło:-))Juz czuje,ze zbliża się NIEPROSZONY GOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-:)-(lędzwie juz mnie coś pobolewają,a u mnie zawsze oznacza to jedno@!!!!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-(MIŁEGO DNIA KOCHANE!!!!!!

Dzien Dobry Dziewczynki.
Muma-cieszymy sie, ze juz wszyszko pod kontrola. Olek sobie jeszcze posiedzi
Kasica skad Ty bierzesz na to sily? Wow. Jestem pod wrazeniem

Wczoraj sie tak zatrulam, ze myslalam, ze zwroce swoj zoladek. Mialam az skurcze, prawie do polnocy mnie meczylo. Teraz juz lepiej, poprzytulalismy sie z eM. Wiec jest lepiej.
Ide sie zwazyc, ile mnie ubylo:-D

Katiuszka-fajnie, ze napisalas.
A gdzie reszta?

Buziaki,
zbieram sie do kliniki na 11.Pa pa

Hejka kobitki:-) Co tu tak cicho:confused:
Muma kochana bardzo się cieszę że u was wszystko oki., proszę się oszczędzać niech Olek jeszcze trochę posiedzi w brzuszku:tak:

Kasica a ja trzymam kciuki żeby to nie była @ tylko dwie II
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ciężaróweczki kochane poprosimy o trochę fluidków bo cosik ostatnio się ociągacie:-p

reklama
Hejka,

Dzisiaj wrześniowy poranek, zostaliśmy sami z Olkiem, Julka poszła do szkoły, trochę smutno..
Ale już niedługo będzie wesoło ;-)
kasica - te Twoje objawy to trochę za wcześnie jak na @, ja tam czuję, że to niekoniecznie tak będzie:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&
Aleksis - &&&&&&&& za dzisiejszą wizytę :-)
Lecę sobie kawkę wypić na tarasie z pieskiem a potem wracam do Was.
Halo, halo, już wracamy z wakacji !!Widziałyście prognozę długoterminową - jakie lato ma być jeszcze - super !!
I specjalnie dla Was:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry