reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Cze kobity:-)
Aleeee impra wczoraj była:szok::-)
Kaca nie czuje, głowa nie boli, może trochę pic się chce;-)
Kawunie sączę z mlekiem- wczoraj Kok.o troche podebrałam:-)
Ani@k to ty baba z jajami jesteś:szok:
Ta noga ci zdrentwiała ;-)

Pisz kiedy pijemy i się dostosuję.
Chociaż w takim tempie to wątek AA będziemy musiały założyć :-)

Tak chyba lato ma się ku końcowi, co najwyżej za trzy tygodnie można przywitać polską złotą jesień i oby ciepła jak najdłużej była:happy:

A dzisiaj znów jeden sen mi się śnił. Nie wiem co to znaczy że konkretny sen sie powtarza ale on mi sie podoba bo wtedy jestem nad morzem:happy2:

Jejku my dzisiaj mamy 2560 dni.
jak ja wytrzymałam z nim tyle czasu? Tuż przed trzydziestką skończymy z eMem 2600 dni:rofl2:

Ostatnia edycja:
Cze kobity:-)
Aleeee impra wczoraj była:szok::-)
Kaca nie czuje, głowa nie boli, może trochę pic się chce;-)
Kawunie sączę z mlekiem- wczoraj Kok.o troche podebrałam:-)
Ani@k to ty baba z jajami jesteś:szok:
Ta noga ci zdrentwiała ;-)

Pisz kiedy pijemy i się dostosuję.
Chociaż w takim tempie to wątek AA będziemy musiały założyć :-)

taaa moje jaja dają znać tak mniej więcej w połowie cyklu a noga drętnwieje częściej.. :-)

z racji tego ze wczorajsze winko jakby nie do końca zostało wypite (no nie dałam rady) i aby się nie zepsuło.. musiałabym wypić resztę jakoś na dniach.. ale nie wiem czy się pisać na imprę jak na drugi dzień do pracy:dry: wolałabym w weekend.. Zuza coś pisała że pije w łikend.. no i Kacisa ma imprezę w sobotę.. więc może w sobotę????:confused:

Haszitka a Ty jak w wojsku centymetrem obliczasz dni???? ja z matmy cieńki bolek jestem.. ja mój staż z eMem liczę w latach..

Ostatnia edycja:
wolałabym w weekend.. Zuza coś pisała że pije w łikend.. no i Kacisa ma imprezę w sobotę.. więc może w sobotę????:confused:

Haszitka a Ty jak w wojsku centymetrem obliczasz dni???? ja z matmy cieńki bolek jestem.. ja mój staż z eMem liczę w latach..

Może być i sobota,... telepatycznie się z nią połączymy i za nią wypijemy:-)

Ups, jakie byki w tym liczeniu porobiłam, jakoś mi się w oczkach miesza:-D
Ale już poprawiłam.

Po prosty w dniach jakoś to tak dużo wygląda niech więc facet dziękuje za tyle dni z nim bo sam by zginą na tym świecie:blink:.

hehe

Zuza czas oczki otworzyć!!!!! wstajemy, wstajemy!!!! już kogut zapiał aż 8 razy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kok.o masz kacyka po mleczku??? lepiej się dziś czujesz????

jeszcze Aleksis niech się odmelduje i Bzzzz bo chyba nie pamiętam aby ktoś z nami jeszcze wczoraj się schlał, co????

reklama
a dziś do pracy się spóźniła bo od stolu do lodówki porozwalane kartony po mleku leżały:-D ;-) no i zanim się z tym wszystkim ogarnęła.. z niektórych kartoników mleko jeszcze dziś kapało..;-)

Do góry