U mnie pada, niebo szare, nic tylko zostac wlozku sluchajac muzy i czytajac ksiazke. Ale nie ma tak dobrze, do pracy rodacy.
Chetnie wzielabym sobie wolne, ale wole zostawic je na swieta.
Czy ja czuje cos? Nie jestem pewna, czasem mnie cos w podbrzustu zakluje, ale to raczej tak ze starosci, niz z wiadomych przyczyn. W kazdym razie zadnego plamnienia implantycyjnego sie nie dopatrzylam.
Przytulanki juz 2 x byly, ale tak na spokojnie, bez szalenstw
Oczywiscie juz bladzilam po necie aby sie rozejrzec co w trawie piszczy w poradnikach dla mam;-)
Korzystam z takiej ksiegarni internetowej, ktora ma ksiazki w jez. polskim po przystepnych cenach. Koszt przesylki w zaleznosci od wagi i to na preferencyjnych warunkach, bo w DE na ksiazki i prase jest znizka. Wiec sie ciesze, ze moge byc na biezaco. Oczywiscie wybieram polskich autorow, bo innych to sobie moge po niemiecku poczytac w bibliotece.
A co z nasza
Emenems? Przestala pisac czy tez jest b.zajeta staraniami o nowa prace?
A jak
bionda? Ma sie dobrze?
Gatto widzisz, ze Gattinko jest kochaniutki i nie plata Ci figlow. I z tarczyca bedzie dobrze. Jestes w dobrych rekach, wiec musi byc wszystko ok
Kok.o mala Ewa to pewnie juz w wieku 2 latek bedzie smigac na rowerku na 2 kolkach, skoro ona tak lubi motoryzacje;-)
Wydaje mi sie, ze fajnie byloby tak wychowywac dziecko, aby bez problemow zostalo z babcia czy ciocia na noc czy na dzien. Moja przyjaciolka to nigdy malej nie zostawila na noc, aby gdzies wyjsc wieczorem. Zawsze przy cycku.Moja bratowa powiedziala widzac to, ze to jest niemadre-a sama ma 2 dzieci.
Tak to chyba jest, gdy matki w wieku 35lat i po paru fakultetach wreszcie rodza dziecko i nie zostawiaja je na krok same ani na minute. Ona nawet nie gotowala obiadow, "bo nie mam kiedy" he he, ciekawe co by bylo jakby miala blizniaki? To co, nie mylaby sie i nie sprzatala, bo kiedy?
Wiem, ze latwo mi osadzac, bo nie mam dzieci, ale chyba jakis rozsadek i rownowaga musi byc. Nie chcialabym w kazdym razie tak
Muma - umiesz sie jeszcze poruszac? To juz niedlugo.Ale niech Olus jeszcze posiedzi sobie i pobryka mamie
Kasica hej, jest dobrze. @ przychodzi, tzn. jestesmy plodne, wiec oki doki