reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Zuza ja to bym chciala juz o 8 podniesc 4 litery, ale nie daje rady :-( Dopije lure i spadam do prasowania, bo znow mi sie ladny Giewont zrobil:eek:

Ani@k to częściej musisz się mężem zajmować to nie będzie snów :tak:;-)
hehe no mus jest wdrożyć;-):tak:

Ani@k widze,ze zyjesz jakoś po wczorajszych harcach;-):-) pewnie pyszczek Ci sie smieje od rana;-):-)

nooo:-)
muszę powiedziec że pozytywna energia mnie rozpiera:cool2::rolleyes:

niby dzień jak codzień..ale wzięło mnie na sentymenty..każdą nadchodzącą minutę i godzinę rozpamiętywałam z tym dniem, kiedy przysięgliśmy, kiedy kroiliśmy tort..kiedy był pierwszy taniec..ehhhhhhhhh

a pranie dziś ja robiłam:)słonko świeci,wiaterek wieje,wiec wyschnie na pieprz:),a jutro prasowac do południa bede.AAAAAAAAAAAAAA Ani@k kochana,wszystkiego NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WZAJEMNEGO ZROZUMIENIA,DUŻO,DUŻO MIŁOŚĆI I..................................................................ŻEBYŚCIE KOLEJNĄ ROCZNICĘ OBCHODZILI JUŻ W TRÓJKĘ!!!!!!!!!!!!!!

U mnie pada, niebo szare, nic tylko zostac wlozku sluchajac muzy i czytajac ksiazke. Ale nie ma tak dobrze, do pracy rodacy.

Chetnie wzielabym sobie wolne, ale wole zostawic je na swieta.
Czy ja czuje cos? Nie jestem pewna, czasem mnie cos w podbrzustu zakluje, ale to raczej tak ze starosci, niz z wiadomych przyczyn. W kazdym razie zadnego plamnienia implantycyjnego sie nie dopatrzylam.
Przytulanki juz 2 x byly, ale tak na spokojnie, bez szalenstw:-D

Oczywiscie juz bladzilam po necie aby sie rozejrzec co w trawie piszczy w poradnikach dla mam;-)

Korzystam z takiej ksiegarni internetowej, ktora ma ksiazki w jez. polskim po przystepnych cenach. Koszt przesylki w zaleznosci od wagi i to na preferencyjnych warunkach, bo w DE na ksiazki i prase jest znizka. Wiec sie ciesze, ze moge byc na biezaco. Oczywiscie wybieram polskich autorow, bo innych to sobie moge po niemiecku poczytac w bibliotece.

A co z nasza Emenems? Przestala pisac czy tez jest b.zajeta staraniami o nowa prace?

A jak bionda? Ma sie dobrze?

Gatto
widzisz, ze Gattinko jest kochaniutki i nie plata Ci figlow. I z tarczyca bedzie dobrze. Jestes w dobrych rekach, wiec musi byc wszystko ok:tak:

Kok.o mala Ewa to pewnie juz w wieku 2 latek bedzie smigac na rowerku na 2 kolkach, skoro ona tak lubi motoryzacje;-)

Wydaje mi sie, ze fajnie byloby tak wychowywac dziecko, aby bez problemow zostalo z babcia czy ciocia na noc czy na dzien. Moja przyjaciolka to nigdy malej nie zostawila na noc, aby gdzies wyjsc wieczorem. Zawsze przy cycku.Moja bratowa powiedziala widzac to, ze to jest niemadre-a sama ma 2 dzieci.
Tak to chyba jest, gdy matki w wieku 35lat i po paru fakultetach wreszcie rodza dziecko i nie zostawiaja je na krok same ani na minute. Ona nawet nie gotowala obiadow, "bo nie mam kiedy" he he, ciekawe co by bylo jakby miala blizniaki? To co, nie mylaby sie i nie sprzatala, bo kiedy?

Wiem, ze latwo mi osadzac, bo nie mam dzieci, ale chyba jakis rozsadek i rownowaga musi byc. Nie chcialabym w kazdym razie tak

Muma - umiesz sie jeszcze poruszac? To juz niedlugo.Ale niech Olus jeszcze posiedzi sobie i pobryka mamie

Kasica hej, jest dobrze. @ przychodzi, tzn. jestesmy plodne, wiec oki doki

Kasica coś mi się wydaje ze wszystkie kolejne rocznice bedziemy obchodzić w powiększonym stanie:tak:
Aleksis poczytaj 'język niemowląt' :tak: polecam.. a plamienie implantacyjne wcale nie musi występowac zatem &&&&&&&&&&&&&&

Wlasnie wyczailam na allegro ten "jezyk niemowlat" i chyba sobie zamowie, napisalam tylko maile do tych ludzi czy mi wysla za granice. Ciekawa jestem tej publikacji.

Ja sie zaczelam zastanawiac co kupic mojemu na urodziny...moze macie jakies pomysly????

reklama
Ja mojemu dokladnie to samo co Ty Zuzanko heheeh. Portfel ma z tamtego roku ;-) perfumy musze obczaic czy sie nie koncza przypadkiem:-p

Do góry