reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k ja mam znajomą ,która miała cykl monitorowany i powiedział jej lekarz ,że nie ma owu i niestety ale w tym miesiącu odpada staranie o dziecko ,pamiętam jak opowiadała,że wróciła do domu i z tej złości się napiła a wieczorem męża dorwała hihihi a później 2 miesiące a ona @ nie ma ,perfumy jej własne śmierdziały i nie mogła się niczym pryskać i co się okazało ,że z tego bezowulacyjnego cyklu mają Nadię już ma 5 lat :-)

ja właśnie robię jeszcze sałatkę z makaronu i rukoli :tak:i ciasto się chłodzi w lodówce a tak dla smaka Wam na piszę :-p

Sun jesteś dowodem na to ,że jednak cuda się zdarzają w najmniej oczekiwanym momencie :tak:

Caterina no więc co? do dzieła no nie :tak:;-) a co do picia to trzeba będzie się umówić w przyszłym tygodniu ;-)

reklama
kurczę.. teraz będę miała schizę na punkcie 'galaretowatych' żołnierzyków eMa :szok: :dry: a to można wypatrzeć 'głoym okiem'???:baffled: ło matko..
Sun a ze się tak spytam.. jak nie chcesz nie odpowiadaj.. majątek zostawiliscie w klinice??? czy to jest raczej leczenie na każdą kieszeń..

Tą galaretkową spermę nie da się wypatrzyć... tylko badania mogą je wykazać...

Kochana ja wydałam przez 7 m-c jakieś 5 tyś złotych... Badania, wizyty, leki... wizyty u specjalistów typ. diabetolog, endokrynolog itp... Wiesz za same badania z krwi raz zapłaciłam prawie 700 złotych... tak więc trzeba być przygotowanym na takie wydatki...

Ależ oczywiście zabieramy się do roboty dziewczyny :tak:
A popijawę zrobimy w następny weekend ,akurat piątek mam wolny a w sobotę mam dzień w szpitalu.Czyli spoko:tak:

Kurna jak mnie się nudzi:-p Zamrażarkę rozmrażam,znaczy się sama rozmraża :baffled:
Mój M w robocie do 23 :baffled:
Jak dobrze że jutro już do roboty wracam bo jeszcze trochę i bym zgłupiała siedząc w domu:errr::oo:

Caterina na dłuższą metę można zgłupieć w domu ale raz na jakiś czas przecież można posiedzieć i się ponudzić ,zresztą mi się wydaje ,że w domu zawsze jest coś do roboty :happy:;-)
ja właśnie skończyłam sałatkę ale okazało się,że najważniejszego nie kupiłam pomidorów suszonych i muszę czekać aż M mi przywiezie bo ja się nie mogę ruszyć z domu dzisiaj :-(

Zuza ja też słysząłam o przeróżnych 'cudach'.. weźmy pod lupę naszą Gatto.. przecież ona przyszła od lekarza z informacją ze ma zapchany kanalik, Myszka która dała nam znać jak u Gatto - przyszła od lekarza z inf. o tym że ma kamienie..:-) a obydwie noszą Dzieciaczki :tak:
a dlaczego się z dmou ruszyć nie mozesz???
Caterina, Zuza czyli początkowo umawiamy się na przyszły piątek, tak???
Caterina nudzisz się??? zacznij robić pierogi :-) zawsze jakieś zajęcie:-p
Sun no to prawie jak leczenie u prywatnego 'magika' płaci się za wszystko.. człowiek nie ma kasy nie ma nic.. szara rzeczywistość..

będę się musiała w końcu wziąć za te moje badania..
:dry:

no dziewczynki to co za tydzień pijemy :-) co do badań to ja od stycznia zaczynam wszystkie od nowa :baffled: więc może umówmy się dziewczyny ,że do końca roku mamy labę i szalejemy a od nowego roku badania i staranka na nowo :tak:

cześć!!!!!!!!!!witam się z krokietem z serem,pieczarkami i ryżem:-)uwielbiammmmmmmmmmm!!!!!juz po pracy,jutro też...buuuuuu.ja do 14,Adam do 18 ,wieczorkiem mała imprezka,mama robi urodzinki:-)...a za tydzien to melanzowac będę,zę ho ho......moja kumpela z Irlandii przylatuja na tydzien z synkiem...wiec co???!! % beda się lac,ze hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!My tez w lipcu byliśmy w kilnice leczenie niepłodności w IN Vimedzie,mi dr.kazał zrobi drożnośc jajowodó i potem miałam się zgłosic na wizyte,ale powiedział,ze u mnie problemów z ciąża nie było,tzn skoro zachodziłam to płodni jesteśmy itd........ze jest jakiś inny problem itd...no i w sierpniu zrobił Adam wynik nasienia ,no i wtedy wyszło,ze z nasieniem nie jest dobrze,ze ma bakterie.......:-:)-(,no i Adam bierze cały czas leki,antybiotyki,we wtorek wezmie oststni antybiotyk,po 7 dniach wymaz z antybiogramem,ma zrobic,wynik na testosteron i wizyta u androloga.....

Kochane wróciłam od genetyka (chodziło o wynik badań prenatalnych z krwi) i wyszło, że moja dzidzia jest zdrowa... ;-) Jestem mega szczęśliwa :tak:

reklama
Do góry