zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kochana super ,wiedziałam ,że wszystko będzie dobrze :***

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o co chodzicześć dziewczyny
Ani@k no faktycznie zapomniałam ,że kasia,natka też pępkowego nie stawiała,zaraz sznureczek się rozwiążę i dziewczyny się posypią i butelki z %%% będą stawiać a my nie wstaniemy z nad kompahehehe
a na temperaturce się nie znam![]()
Zuza ja też słysząłam o przeróżnych 'cudach'.. weźmy pod lupę naszą Gatto.. przecież ona przyszła od lekarza z informacją ze ma zapchany kanalik, Myszka która dała nam znać jak u Gatto - przyszła od lekarza z inf. o tym że ma kamienie..:-) a obydwie noszą Dzieciaczki![]()
a dlaczego się z dmou ruszyć nie mozesz???
Caterina, Zuza czyli początkowo umawiamy się na przyszły piątek, tak???
Caterina nudzisz się??? zacznij robić pierogi :-) zawsze jakieś zajęcie![]()
Sun no to prawie jak leczenie u prywatnego 'magika' płaci się za wszystko.. człowiek nie ma kasy nie ma nic.. szara rzeczywistość..
będę się musiała w końcu wziąć za te moje badania..
![]()
Ani@k bierz sie konkretnie. Nie pamietam, mialas robione badania immunologiczne na krzepliwosc krwi, i jeszcze takie, ktore wymienila kasica?
Ja dostalam pisemko od lekarza genetyka, ze zrobia mi dodatkowo badanie na sprawdzenie krzepliwosci krwi, czy sa tam jakies mutacje, nie pamietam.
Znalazalam fajna strone na forum wlasnie na temat badan i kiedy warto je zlecic. Link mam na laptoku wiec teraz nie moge podeslac
napisz pls bom ciekawa
kochana totalny chaos od początku do końca i zero wskazówek na @ więc ja w końcu dupka wzięłam a najlepiej zobacz na skarbie mój wykres od 28.06.2011.Kasia.natka a tempka Ci szalała w I czy II fazie cyklu??? czy przez cały cykl.. u mnie jakiś constans nastał.. ciekawe czy temp. pokaże kiedy @ będzie się zbliżać![]()