Ani@k
Fanka BB :)
Wcześniej jakoś mi umknęło..
Gatto witaj!!!!!! jak będziesz się lepiej czuć koniecznie opisz co i jak.. Myszka nam napisała że w grę wchodziła utrata głosu
dobrze ze już po wszystkim i ze wszystko w porządku!!!!
buziaki dla Ciebie i Gattinki - jak nie dasz rady sama poproś eMa niech ucałuje odemnie Twój brzuszek
:****
w sumie krwawienie to nie było..
no i magik -według tego co napisałaś - kazał odstawić bromka bo po co go brać skoro owu na tamten czas wystąpiła..
dzięki za info.. no i naszła mnie taka myśl.. że gdyby podstawowa prl mieściła się w normie np. 6 po obciążeniu np. 200 co wtedy zalecił by lekarz..
dzięki :**** ja moje 3 głosy już dziś oddałam
Katiuszka żyjesz???? pewnie nie masz ochoty na nic słodkiego ;-):-)
Kok.o a co u Ciebie, u Was????
Zuza pewnie pojechała w odwiedziny
a Bzzzzz??????? Bzzzz teraz koniecznie musisz dzień po dniu nam opisać co robiłaś jak Cię tu nie było
Muma może jakaś foteczka naszego Małego Księcia, co???? jak amsz oczywiście czas... bo teraz to ... no właśnie co teraz się u Was dzieje?????
Alex___ a u Was jest już równowaga w domku??? w znaczeniu dwie na dwóch???? buziaki dla Mojego Ulubieńca :********

no to ciekawe jaki ma wpływ na wynik to ze wtedy jak robiłam wynik lekko plamiłam tuż po @Ani@k z tego co piszą na Bocianie to rzeczywiście odchodzi się od badań na PRL po obciążeniu i wogule jak ovu nie jest wstrzymana to Bromek jest zbędny.
Ale co doktór taka opiniaA co do dnia badania to z tego co czytałam nie ma znaczenia dzień cyklu tylko to zeby krwawienia nie było. W przewadze wykonuje się między 20-23 dc.
Podczytuję bociana już od dawna i tam jest naprawdę dużo informacji.

no i magik -według tego co napisałaś - kazał odstawić bromka bo po co go brać skoro owu na tamten czas wystąpiła..

dzięki za info.. no i naszła mnie taka myśl.. że gdyby podstawowa prl mieściła się w normie np. 6 po obciążeniu np. 200 co wtedy zalecił by lekarz..

kochana totalny chaos od początku do końca i zero wskazówek na @ więc ja w końcu dupka wzięłam a najlepiej zobacz na skarbie mój wykres od 28.06.2011.
katiuszka ja też całkiem nieźle z glukozą dałam radę ale wiem że wiele dziewczyn to ledwo do wc dobiega ;-)
czy ktoś zechce nas wspomagać codziennie trzema głosikami... BebiKlub, Bebiko - Galeria
dzięki :**** ja moje 3 głosy już dziś oddałam

Katiuszka żyjesz???? pewnie nie masz ochoty na nic słodkiego ;-):-)
Kok.o a co u Ciebie, u Was????
Zuza pewnie pojechała w odwiedziny
a Bzzzzz??????? Bzzzz teraz koniecznie musisz dzień po dniu nam opisać co robiłaś jak Cię tu nie było

Muma może jakaś foteczka naszego Małego Księcia, co???? jak amsz oczywiście czas... bo teraz to ... no właśnie co teraz się u Was dzieje?????
Alex___ a u Was jest już równowaga w domku??? w znaczeniu dwie na dwóch???? buziaki dla Mojego Ulubieńca :********