reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma to dobrze,że wszystko po Twojej myśli ,że Oluś zdrowy a z tym znieczuleniem to faktycznie dobrze,że zawalczyłaś :tak:
mam znajomą gdzie jej synek zjada jeszcze mleko w nocy cycucha znaczy a ma 9 miesięcy już i matko kochana taka chuda jest ,że aż przeraźliwie ,ale sama mówi,że Wiktor bo tak ma na imię synuś ,wysysa z niej wszystkie soki :-(i musi go już odstawić bo nie wie co z niej będzie jak jeszcze będzie ssał ją .

reklama
cześć Dziewczynki,
Gatto - super, że wszystko si. A, że Gattinka radę dała - było wiadomo, baby są silne
Kasica - mam ten aparat co Wy, i początkowo byłam zadowolona, ale teraz kiedy pstrykam po kilka tysięcy zdjęć miesięcznie - nie bardzo, szybko się eksploatuje. Ten Nikon Zuzankowego eMa super - jak tylko dostanę jakiś spadek czy tam w totka wygram (tyle, że muszę zacząć grać) to kupuję
Muma - Oluś jest NIEBIAŃSKI, BOSKI poprostu - zaraz moją M w konkury poślę:tak: nop i pisz mi tu Babo zaraz o gazie, bo jeszcze się mogę zdecydować na zzo

Kulamy się dalej Dziewczynki, polazłam wczoraj nawet na dozory i skutek z tego taki, że przeleżałam całe popołudnie, bo miałam wrażenie, że Młoda wypadnie. jak dotrwam to w środę mam wizytę - mam nadzieję, że coś ruszy

alex - jak możesz brać znieczulenie to bierz !!!!:tak:

Laski , które się gazowały to mówiły , że to gaz chyba rozweselający ale położne bo się po nim gada jak Kaczor Donald ( ma coś z helem ;-)) i że to g.. wielkie daje oprócz tego , że się czymś zajmujesz. Już to wcześniej też znajoma mi mówiła, ja bym Ci jednak radziła zzo co by godnie i świadomie Martynkę powitać :tak:

Boże Muma normalnie szacunek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

a o szpitalu łódzkim (nie o porodzie) słyszałam a raczej czytałam w wypowiedzi Artura Gadowskiego (ira) miał wycinaną tarczycę i o mały włos nie pozostał na tamtym świecie.. dlatego mam szacunek do operacji wycięcia tarczycy, do łódzkich lekarzy i szpitali.. :tak:

a Olinek..hmmm ja to bym chyba siedziała i cały czas się w niego wpatrywała :tak: słoooooooooodki jest!!!!!!!!!! kurczaczek jeden!!!!!!!!!! :tak:;-) :********

Cześć dziewczynki ;-)

Ja dzisiaj po prośbie... :-) Czy któraś z Was ma do sprzedania Luteinę dopochwową????? Mam wizytę za 2 tygodnie i nie starczy mi.... Jak coś to piszcie na pw... :-)

Muma, Olus jest po prostu boski, faktycznie okraglutki!! No i dzielnie i przytomnie sie spisalas!!!

Zuzanko siuski robilam, posiew z siuskow, toxo- bo tego mi w szpitalu nie robili, no i oczywiscie TSH, to tak przy okazji, jak juz sie wbijali w zyle.
Swoja droga wygladam jak narkoman, mam cale rece fioletowe, poczawszy od nadgarskow, konczac na obu stronach na wysokosci lokcia.

Staraczkom proponuje zatem po pomysle Mumy zakupic dobra siekierke. Skoro nie pomaga po dobroci:-D:-D

reklama
Do góry