Wita sie z Wami bojowa Aleksis, prawie jak z Rodziny Harringtonow

To chyba z tego serialu wywodzi sie moj nick, ktorego nadala mi kolezanka z pracy
Az mi sie micha cieszy, gdy czytam Wasze posty
Muma- to wspaniale, ze Olusiek jest zdrowy, bo jakze by inaczej
Gatto-nie martw sie perspektywa CC.Ja to nawet bym takie wolala, bo cykor ze mnie. Wychlejemy za podniesienie lozyska Gatto i tez sie lono wystra****e i poszybuje se do gory

(chyba za czesto ogladowywuje se Kiepskich)
Kok.o to pelen luz, wiadomo, moj rocznik.Brawo Pani Prezes
Alex-ta Martynka to chyba lubi ciepelko albo sie bawi w ciuciubabke;-)
Katiuszka skad Ty bierzesz sily??Przyznaj sie, ze masz jakies tajemne ziola na turbodoladowanie? Dobrze, ze wyniki ok
Ani@ku Drogi, nie martw sie. Skoro specjalista radzi, weg z tym, to weg. Poradzisz sie jeszcze tych specow i bedzie po wszystkim. A potem ... tydzien, 2 tydzien i @ nie ma, ni widu ni slychu...Bo to beda II. Tak bedzie!!!
Caterina chyba na posterunku bo sie nie odmeldowywala jeszcze
Kasica szykuj sie na pogaduchy i % i nie mysl o wynikach eMka , bo beda dobre.Chlopak tak sie stara, wiec nie ma innej opcji
Baby ja bede w sobote na imprezie firmowej.Bedzie pokaz"Passion For Fashion" hi hi. Dziewczyny beda prezentowac min. suknie slubne i moze tez co nieco od Escady...Ale jak wroce, to obiecuje, otworze se flaszke i
stukne sie z Wami
Dzis mam 9dc, pecherzyk jeden 12,6mm, endometrium 5,1..Mogloby byc troche grubsze, co myslicie?
Zuzanka, Ty mialas takie piekne ostatnio.Napisz Kochana, co u Ciebie, please
nastepne USG w piatek, jesli wszystko pojdzie dobrze, tzn.max 2 dominujace pecherzyki i wystarczajaco duze, to IUI bedzie raczej w poniedzialek wg moich obliczen w 14dc jak ostatnie 2 razy
Kurka, jutro znow do lekarza tej pani genetyk. Ja sie czuje, jak jakas hipochondryczka, taka starsza pani, wiecie, tylko mi brakuje kapelutka z moheru, bucikow na plaskim w stylu meskim i gotowe
ale coz zrobic, life is brutal
A wracajac do tych kobiet, co tak klada moze lache na starania, to cos w tym jest. Moze im brak czasem motywacji, determinacji, nie maja nikogo, kto by im dal kopa w dupe
Ta moja znajoma z pracy stara sie juz 10 lat, prawie zero badan, tylko spermiogram, i HSG czy jak tam sie to nazywa, 2 razy podanie pregnylu.I tyle na ten temat...-Wiec same widzicie, czasem moze porzebuja takiej Aleksis & Co., co zasadzi kopa i powie: Do boju!!!
Zrobilam sie drinka z Aperolem i cytryna.Dobre, fajnie grzeje