reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

HEJ dziewczyny

słuchajcie mam do sprzedania Tabletki antykoncepcyjne azalia cena to są tabletki dla kobiet karmiących po ciąży ,może znacie dziewczyny ,które by chciały je kupić albo już biorą takie i chcą na zapas ;-)

a tak na boku to mam TSH 4,54 I mój internista przekierował mnie do endokrynologa bo powiedział ,że to dziwne ,że jeszcze mi nikt nie obniżył go :no::crazy:

no więc w środę mam o 9:30 endokrynologa :baffled:

miłego kochane

Zuzka, najlepiej jak jst max.1,5 przy starankach.Popros tez o zbadanie przeciwcial , ktore moga wystepowac przy Hashimoto.
pamietaj, nie tylko TSH, bo to za malo.

reklama
nie wiem czy wspominałam ale piffko chłodziło mi się w lodówce od wczoraj :-) eM zgrabną piankę stworzył i się właśnie raczę bursztynowym nektarem :-p

dołączę się do wpisu Aleksis oprócz tsh warto mieć zrobione do endo ft3 i ft4.. a jeżeli chodzi o hasimoto to powinno się zrobić anty TPO

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, ja dzis po USG: 1 dominujacy pecherzyk 14,1mm, endo 6.
Jutro mam kolejne USG i wtedy ustali sie, kiedy IUI-poniedzialek czy wtorek.

Dzis kurka prawie zapomnialam o zastrzyku, zrobilam sobie dopiero po 19ej:wściekła/y:
Ale osiolek ze mnie.

Zuza-nie martw sie, bierz selen.Jak cos wyjdzie nie teges, to dostaniesz tabletki i bedzie zaraz wszystko dobrze.Mi po miesiacu spadl TSH z 5,76 na jakies 3,60 po dawce 50, wiec ok. Teraz biore 100 i ostatnio mialam TSH 0,91 i antyciala w normie.
Wiec widzisz, to spada szybciutko, ale kontroluj co miesiac az bedzie okolo 1, to wtedy najlepiej.

siemanko dziewuszki!!!
no i gdzie ta popijawa??? to ja lecę do domu z brzucholem w rękach coby mi nie odpadł, zjadłam szybko pierogi ruskie, zasiadam wygodnie przed kompem...a tu nie ma nikogo:baffled: ani@k była z piwkiem, ale już jej nie ma...
zuzanka noż kurka z tą tarczycą!!! może to to jest przyczyna braku ciązy??? jejku jakby to było to, to tylko tabletki pobrac, umormować hormonki i zaraz będzie fasolka!!!! A do tych lekarzy to słów szkoda...to my mamy wiedzieć co i jak, znac się na normach itp??? to od czego oni są???
aleksis czyli endo większe? nie pamiętam dokładnie ile miałaś ostatnio, ale chyba coś koło 5? na endo dobre jest czerwone wytrawne winko:tak: sama przetestowałam na sobie i zadziałało:-)
ani@k oj to nieciekawie się dzieje u Ciebie w pracy...:no: i co będziesz robić jak Ci skrócą ten etat? będziesz się rozglądała za czymś innym czy zostajesz w starej pracy? eee może Ci nie obetną tych godzin:baffled:
kok.o skoro masz zamiar brać się za pranie ciuszków, to mniemam, że już coś zakupiłaś;-) I na jakie w końcu rozmiar masz te ciuszki? ja trochę zakupiłam większych, ale dalej nie wiem co z kombinezonem:baffled:
Gatto życzę miłego czasu spędzonego z rodzicami!!! korzystaj, póki są!!! bo później to sama wiesz ile schodzi zanim znowu przylecą:tak:

reklama
Katiuszka ja jestem.. sączę dalej pifffko Caterina ryjka ogląda :-) nie wiem co to za ryjek.. moze ona do lustra pije i ryjka widzi???;-):-)
a jeżeli chodzi o moją pracę.. ja już się nadenerwowałam.. bo obowiązki te same tylko mniejsza ilość godzin:baffled: wg wszystkiego co czytałam należy się za coś takiego odszkodowanie..bo tak nie powinno być, ale nie mam w zanadrzu żadnej nagranej pracy, zatem siędzę, zaciskam zęby i czekam na rozwój sytuacji, w połowie 2013 roku ma być już coś wiadomo..

Do góry