reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
ani@k a dziękuje Kochana, dziękuje
suip za Kok.o !!!!
Kończy Ci się to co pijesz? czy już w ogóle nie masz??? eee to jak się przygotowałaś do imprezki
haa Tobie mówię, a mnie się mleko kończy...chyba, że przeciągniemy posiedzenie tak gdzieś do 4 nad ranem, wtedy będę miała świeżą dostawę i może jak się ładnie uśmiechnę to i pan mleczarz by do nas dołączył;-)

suip za Kok.o !!!!
Kończy Ci się to co pijesz? czy już w ogóle nie masz??? eee to jak się przygotowałaś do imprezki

haa Tobie mówię, a mnie się mleko kończy...chyba, że przeciągniemy posiedzenie tak gdzieś do 4 nad ranem, wtedy będę miała świeżą dostawę i może jak się ładnie uśmiechnę to i pan mleczarz by do nas dołączył;-)

Ostatnia edycja:
katiuszka79
Gatto teraz wypijmy za ani@kową biopsję!!! żeby wszystko przebiegło dobrze, szybko i bezboleśnie
no to siup!!!!
a właśnie Gatto...a Ty czym się stukasz? bo chyba nie winkiem

a właśnie Gatto...a Ty czym się stukasz? bo chyba nie winkiem

Ostatnia edycja:
katiuszka79
hehe ten co się kiedyś wystraszył??? :-) oj nie wiem czy nie zamienił by się wtedy z kimś innym na dostawę mleka w Twoją okolicę ;-)
idę po dolewkę..
Katiuszka :******
haha to ten sam...to znaczy tak myślę, bo już go więcej nie widziałam, teraz w porze jego dostawy śpię:-) ale by się chłop zdziwił

mam jeszcze jeden toast, bo powoli mi się kończą...za kasicy Adama wyniki...jakoś to nie po polskiemu napisałam

katiuszka79
ani@k chyba zostałyśmy same na polu walki

reklama