reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a Kok.o dziś miała prać.. aby ciuszki się same wyprały, same wysuszyły, same wyprasowały i same się ładnie w pokoiku Ewuni ułożyły - siorb siorb

reklama
Za szybkie i bezbolesne urodzenie Martynki!!!! siup!!!

tata nie ma okularow to nie widzi hehehhehe co tu sie wyprawia ;)

i za Ciebie Katiuszka aby brzuszek nie ciągnął i nie bolał.. no i abyś w końcu troszeczkę wypoczęła!!!! siorb siorb

mnie się pomału pifffko kończy:-:)-(

ani@k a dziękuje Kochana, dziękuje:tak:
suip za Kok.o !!!!
Kończy Ci się to co pijesz? czy już w ogóle nie masz??? eee to jak się przygotowałaś do imprezki:baffled:
haa Tobie mówię, a mnie się mleko kończy...chyba, że przeciągniemy posiedzenie tak gdzieś do 4 nad ranem, wtedy będę miała świeżą dostawę i może jak się ładnie uśmiechnę to i pan mleczarz by do nas dołączył;-):-D

Ostatnia edycja:
Gatto teraz wypijmy za ani@kową biopsję!!! żeby wszystko przebiegło dobrze, szybko i bezboleśnie:tak: no to siup!!!!
a właśnie Gatto...a Ty czym się stukasz? bo chyba nie winkiem:baffled:

Ostatnia edycja:
hehe ten co się kiedyś wystraszył??? :-) oj nie wiem czy nie zamienił by się wtedy z kimś innym na dostawę mleka w Twoją okolicę ;-)

idę po dolewkę..

Katiuszka :******

hehe ten co się kiedyś wystraszył??? :-) oj nie wiem czy nie zamienił by się wtedy z kimś innym na dostawę mleka w Twoją okolicę ;-)

idę po dolewkę..

Katiuszka :******

haha to ten sam...to znaczy tak myślę, bo już go więcej nie widziałam, teraz w porze jego dostawy śpię:-) ale by się chłop zdziwił:-D
mam jeszcze jeden toast, bo powoli mi się kończą...za kasicy Adama wyniki...jakoś to nie po polskiemu napisałam:baffled: no ale wiemy o co chodzi....no to siup!!!!

reklama
poupijały się??? ale mają słabe głowy :-)

zapatrzyłam sie na film z nicolasem cage'em 'nex't na 2..

no i mi się co chwilę siku chce po tym piwie :-D

Do góry