relacja 'prawie na żywo' ze szpitalnego pokoiku Mamy i Córci:
Martynka pięknie cycuje jest grzeczna i mało płacze :-)
Alex__ praktycznie już nic nie boli
osobiście myślę że szybciej niż prędzej odnajdą się w rzeczywistości
a ja jestem mega znużona.. brak słońca wpływa na samopoczucie.. rano jak jechaliśmy do pracy przysnęłam i miałam wrażenie ze już po pracy do domu jedziemy

ciemno jak wyjeżdżamy i ciemno jak wracamy.. oby do wiosny ;-)

znalazłam parę ofert pracy.. dziś se zdjęcie pstryknęłam u naszego pracowniczego fotografa.. heh dawno cv-ki nie pisałam.. nie wiem co tam wpisywać

tyle mam cech, zalet i szkoleń

że na jednej stronie a4 się nie mieści (czcionką 14

;-) ) ---> żartuję!
Kasica wiem że beta bardziej wiarygodna niż sikaniec ale ostatnimi czasy tyle razy mnie kłuli że nie mam ochoty na betę..

wczoraj wieczorem i dziś z rana bolało mie gardło po tej biopsji.. jakby jakaś angina szalała.. miałam też wrażenie że mi przez noc urosła
aaaajć jakaś się marudna zrobiłam.. :-

zawstydzona/y:
Aleksis jak ja to i Ty jak Ty to i ja! będziemy paradować z dwoma krechami

:-) czerwonymi dwoma krechami.. a powiedz zazwyczaj jak długi masz cykl????
Zuza noooo teraz już z górki

w sensie obniżenia tsh! zobaczysz zanim się obejrzysz będziesz się źle czuła, będzie Ci wszystko śmierdzieć.. będziesz miała humorki!

:-) oby &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a kursy też zlecą.. a powiedz bo chyba coś ominęłam.. te kursy to już 'ostatni' etap, tak??? czy jeszcze 'coś' Was czeka? w sensie przygotowań.. bo Dzieciątko to wiadomo.. zaraz wejdę na wątek o adopcji.. może tam coś napisałaś..
Muma Kochana :***** a dlaczego mam nie pić????

ja to muszę bo wiesz, moja wyobraźnia jest baaardzo rozwinięta i jak np. kanapki nie popije to moze mi ona w gardle stanąć..

popijam i pije cały czas.. ostatnio nawet przekonałam się do słodkiej herbatki, znaczy nie że kilo cukru do kubka.. dwie łyżeczki a jeszcze ze 3 tygodnie wstecz półtora bądź 1 płaska łyzeczka cukru..
w weekendy słodzę xylitolem.. ponoć 'zdrowsze'.. zobaczymy
Katiuszka jeszcze Ciebie mam na myśli ale nie pamiętam co chciałam..

w takim razie całuski dla Julusia w brzuszku posyłam :*******