reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kasica dzięki ,no mam nadzieję,że wszystko wróci do normy

Aleksis ja też mam 22 dc idziemy łeb w łeb tylko,że ja nie działałam w tym miesiącu więc czekam na II u Ciebie i Ani@k &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
ja,dzis 21 dc.wiec prawie tak samo!!!ja podobnie jak Ty zuzanko...tez nie działalismy w tym mc.....jakos tak wyszło.....:sorry2:to zmiany nam się nie zgadzały(ja pracuję na 2 zmiany,Adm na 3) i tak jakos.....

a ta pogoda dzisiejsza to dosłownie wpedziec w depreche może...bynajmniej u nas jest bardzo pochmurno....ciepło jest,ale tak jakos smętnie na tym dworze,głowa pobolewa od rana,nawet kawa nie pomogła:-(a tu do pracy cza sie zbierac.............gdzie tam 23,że bede ju z w domku.........:wściekła/y:

Hej,

Ja dziś na chwilkę bo mimo sennej pogody Księciunio dziś marudny i sam nie wie czego chce;-)

Sun - gratuluje Syneczka , przyda nam się tu więcej chłopaczków !! :tak::tak:

Aleksis -
podziwiam Twój optymizm i wigor i w ogóle:tak: Normalnie jakbym siebie widziała sprzed roku ;-) Ale wiem,że i moja moc kiedyś powróci.. Póki co &&&&&&&&&&&& i czekamy :happy:

Ani@k -nie piernicz kochana, nie musisz się tłumaczyć , że nie ma cienia II jak masz znów badziewne testy. To nie Twoja wina przecież. ;-) Ja tam wiem, że czasem test wychodzi baaardzo późno, tempka piękna, mamy czas, zaczekamy:happy:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Tylko już nie pij, ok ? :-)

zuzanka -
pobierzesz leki i raz dwa się uda :tak: A mnie cały czas zastanawia jak przez tak długi okres czasu nikt nie wpadł na to badanie ??:baffled: Samemu trzeba być mądrym, ech..

alex -
czy będą jakieś newsy ze szpitala ?? a foty kiedy będą ?? tęsknimy tutaj :tak::tak:*******

bzzz -
myślałam, że w sen zimowy zapadłaś :-D Skoro nie śpisz to mam nadzieje, ze pracujesz, więc &&&&&&&&&&&&&&&

Buziaki dla wszystkich Cioteczek :-) Teraz coś ugotuję a potem się kimnę chyba bo Młody właśnie 'odleciał' ;-)

relacja 'prawie na żywo' ze szpitalnego pokoiku Mamy i Córci:
Martynka pięknie cycuje jest grzeczna i mało płacze :-)
Alex__ praktycznie już nic nie boli :happy:

osobiście myślę że szybciej niż prędzej odnajdą się w rzeczywistości :tak:

a ja jestem mega znużona.. brak słońca wpływa na samopoczucie.. rano jak jechaliśmy do pracy przysnęłam i miałam wrażenie ze już po pracy do domu jedziemy :szok: ciemno jak wyjeżdżamy i ciemno jak wracamy.. oby do wiosny ;-):tak::-D:dry:

znalazłam parę ofert pracy.. dziś se zdjęcie pstryknęłam u naszego pracowniczego fotografa.. heh dawno cv-ki nie pisałam.. nie wiem co tam wpisywać :zawstydzona/y: tyle mam cech, zalet i szkoleń :-D:dry: że na jednej stronie a4 się nie mieści (czcionką 14:-D;-) ) ---> żartuję!

Kasica wiem że beta bardziej wiarygodna niż sikaniec ale ostatnimi czasy tyle razy mnie kłuli że nie mam ochoty na betę.. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wczoraj wieczorem i dziś z rana bolało mie gardło po tej biopsji.. jakby jakaś angina szalała.. miałam też wrażenie że mi przez noc urosła :szok:
aaaajć jakaś się marudna zrobiłam.. :-:)zawstydzona/y:
Aleksis jak ja to i Ty jak Ty to i ja! będziemy paradować z dwoma krechami :-D:-) czerwonymi dwoma krechami.. a powiedz zazwyczaj jak długi masz cykl????
Zuza noooo teraz już z górki :tak: w sensie obniżenia tsh! zobaczysz zanim się obejrzysz będziesz się źle czuła, będzie Ci wszystko śmierdzieć.. będziesz miała humorki! :-D:-) oby &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a kursy też zlecą.. a powiedz bo chyba coś ominęłam.. te kursy to już 'ostatni' etap, tak??? czy jeszcze 'coś' Was czeka? w sensie przygotowań.. bo Dzieciątko to wiadomo.. zaraz wejdę na wątek o adopcji.. może tam coś napisałaś..
Muma Kochana :***** a dlaczego mam nie pić???? :szok: ja to muszę bo wiesz, moja wyobraźnia jest baaardzo rozwinięta i jak np. kanapki nie popije to moze mi ona w gardle stanąć.. :zawstydzona/y: popijam i pije cały czas.. ostatnio nawet przekonałam się do słodkiej herbatki, znaczy nie że kilo cukru do kubka.. dwie łyżeczki a jeszcze ze 3 tygodnie wstecz półtora bądź 1 płaska łyzeczka cukru..
w weekendy słodzę xylitolem.. ponoć 'zdrowsze'.. zobaczymy :sorry2:

Katiuszka jeszcze Ciebie mam na myśli ale nie pamiętam co chciałam.. :zawstydzona/y: w takim razie całuski dla Julusia w brzuszku posyłam :*******

hej Dziewczyny!!!
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz głowa mi spadnie na kompa;-) Pogoda dziś gorzej niż pod psem...zjadłam zupkę buraczkową, spijalm herbatkę i do łóżka. Coś czuję, że jak zasnę, to pewnie obudzę się jak M. z pracy o 18 wróci:baffled: Jutro mam wolne, nic nieplanuję rozbić tylko odpoczywać:tak:
ani@k dzięki za info od alex!!! a to dzielna mamuśka:tak: eee też bym chciała taki poród:sorry2:fajnie, że Młoda spokojna, niepłaczliwa. Przekaż jej pozdrowienia...chyba, że nas podczytuje w komórce jak Muma:-)
Ten Twój wykresik całkiem...całkiem...Nic nie jest jeszcze przesądzone, więc spokojnie czekamy:tak: A Mumie chodziło, żebyś raczej nie piła...ale trunków wyskokowych, znaczy się alkoholi:-D herbata może być...nawet słodzona:-D A na CV wpisuj wszystkie szkolenia, po to je robiłaś, żeby się teraz do czegoś przydały, nie? zawsze to ładnie wygląda...taka Pani "szkolona";-)
zuzanka widzisz, tak jak mówiłyśmy, dostałaś tabletki na zbicie,potem kontrolne badanie i będzie wiadomo jak się zachowuje, czy trzeba zwiększyć dawkę czy zmniejszyć. Ale tez mi się w głowie nie mieści, że przeciez lekarze wiedzieli, że tyle lat się staracie i żadnego nie zastanowił taki wynik tsh????
Muma mówisz, że Księciunio ma humorki:happy: noo jak to Księciunio w końcu:tak::-) buziaki dla Was!!!
Oj, wena mi się skończyła...nie ma co...trza się zakopać pod kołderką:tak: Do później!!!

reklama
Witam sie wieczornie,

nie wiem o co chodzi, ale cos nam szwankuje net i zaczyna mnie to wkurzac:wściekła/y: dopiero teraz sie polaczylam.
U nas pogoda okropna, leje jak z cebra:no:

Zuzanka ciesze sie, ze dostalas cos na zbicie....to sa bardzo male dawki, wiec nic powaznego. Nie wiem co ci poradzil endo, ale ja nie zastopowalam staranek:evil: i widzisz suwaczek:-D

Ani@k ja chyba przeoczylam wyniki twojej biopsji:baffled::baffled:co wyszlo, bo nie umiem znalezc:zawstydzona/y:

Do góry