reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej babolki,

jak smakowicie sie tu zrobilo od samiuskiego rana....
Kasica zaraz sobie wszystkie te salatkowe przepisy przepisze, bo uwielbiam wszelakie salatki:tak:

U nas zimno, ja siedze w szlafroku i pidzamie. Na obiad mam pulpety to je zjem z buraczkami czerwonymi i koniec. Wieczorem idziemy do znajomych na pizze wiec nie bede sie wysilala nad kolacja, a jutro jedziemy na caly dzien do Trento na jarmark swiateczny miedzy innymi:)

Pozdrawiam wszystkie bardzo goraco i trzymam kciuki za staraczki!!!!!

Aaaaa, jakby ktos potrzebowal to przesylam kopniaczki od Gattinki >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

no i ciekawe czy Brzózka tu czasem zagląda? na FB ją ktos moze widuje?

na FB Brzózka w swoim żywiole :tak: mogłaby coś tu napisać.. jak wogóle jeszcze tu wchodzi..

Brzózka - ostatnio aktywna - 6-04-2012 23:56

Kok.o i Gatto pewnie jeszcze jakieś staraczki nas podczytują.. tylko że nie pamiętam wszystkich które zaglądnęły a potem uciekły :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hello wieczorową porą:-)
Widzę, że dziś było kulinarnie;-) Kasica w swoim żywiole:tak: Mnie się smak zrobił na ta przekąskę z szynki i serka topionego. Spróbuję jutro lub w niedzielę. Wybieram się jutro na zakupy, pasuje mi wyhaczyć jakieś spodnie ciążowe z tym pasem na brzuchu, bo każde inne zjeżdząją mi pod brzuch, uciskają, a klin wisi mi w kolanach jak raperowi:-D No nie ma rady, trza kupić gacie ciążowe i tyle:baffled:
Kok.o tez poszłam spać po 2 w nocy:szok: Ja nie wiem co mam z tym spaniem...no nie chce mi się i koniec...Hahaha widzę, że zmotywowałam Cię do spakowania torby szpitalnej:laugh2: Ja tam jestem zdania, że lepiej wczesniej niż później...i później niż w ogóle;-) A w Polsce też jest wymóg posiadania fotelika samochodowego? bo tutaj trzeba go przynieść do szpitala, położna obejrzy i wtedy dopiero wypuści dziecko do domu. Chyba, że ktoś nie ma samochodu, to nie ma sensu, żeby kupował fotelik tylko na wyjście ze szpitala, to wtedy musi mieć takie coś jakby gondolke od wózka...no nie wiem jak to wytłumaczyć...w kazdym razie w samym beciku czy rożki nie ma mowy na wypuszczenie do domciu.
zuzka również podziwniam za silną wolę w ćwiczeniach i trzymaniu dietki...ja się nie nadaję na takie wyzwania:sorry2:
Dziewczyny, szykujecie się jutro na sanki? widzę w TVN-ie, że ma sypnąć...Tutaj tez jest znaczne ochłodzenia, w dzień maksymalnie 4st...brrr zimno, ale dość słonecznie, więc jest ok.
Oj...coś czuję, że dziś szybko "odlecę"...cos mi się oczęta już kleją...no i dobrze!!! wreszcie może zasnę o ludzkiej porze:baffled:

Aaaa oglądałyście może wczoraj na TVN-ie film pt."Sierota"??? dla mnie był super!!! nie spodziewałam się takiego obrotu spraw...Ja ogólnie lubię horrory, ale się boję...i jak już , to muszę z eMem oglądać:sorry2: Wczoraj tak mnie ten film zaciekawił, że na siłę eMa trzymałam, żeby nie poszedł spać, no i dziś na mnie wyklina, że niewyspany;-)
No to miłego piatkowego wieczorka życzę!!! i do jutra!!!

elllooołłł wieczornie:-)
uuuuu weekend sie zaczął i dziewczynki harcują na 'Andrzejkach' :-D lejcie lejcie ten wosk, niech każdej w kształt Dzidziola zastyga!:tak::-)
heh...ja siedze w domu, skonczylam pracowac sobie własnie i szukam biustonosza na allegro.
Muma jaki kupiłas (ten co Ci sie odcisnął)?... ja jakiegos miekkiego bez fiszbinów szukam.Chociaz nie lubie bez fiszbinow, i w ogole nieusztywnianych, bo mnie cyce latają w takim:-p:-)
katiuszka nooooooo hehe troche sie zagapilam z ta torba;-):-) A w PL bez fotelika wypuszczaja-znaczy nie sprawdzaja czy sie ma, zakladają,ze kazdy zadba o bezpieczenstwo dziecka (tak przynajmniej twierdzila polozna na szk.rodz.).
No slyszalam,ze sie odgrazali w TV ze od jutra to mrozy beda i niedługo sniegiem sypnie:shocked2:..dobrze,ze do roboty przez te zaspy nie bede musiala sie przebijac;-)

jutro do rodziców jedziemy, wiec pewnie mama wepchnie we mnie sporo jedzenia;-):-)
udanego weekendu Dziewczynki!!:-)
no i od Ewy fluidki świeżutkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
witam !!!!!!!!!!!:-)cisza tu jak makiem zasiał!!!kobietki pewnie sprzatają lub,odsypiaja po Andrzejkach:tak:.Ja własnie z mamą w miescie byłam na zakupach w biedronce i w tesco.Zaraz jade do tej pani po książki jakies do czytania:-)mama moja do pracy na popołudnie jedzie.Adas mój tez jest w pracy,od 2 w nocy do 14!!koło 15 bedziew domku,zmeczony jaet jak fix!!!!jutro na nocke tez idzie od 18 do 6 rano!!!masakra!!!i zaraz po pracy podjedzie po wynik!!!!.A ja za sprzatanko sie wezmę zaraz,pranie jedno się juz pierze,potem kolejne.A jak wróci Adas z pracy to leniuchowac sobie bedziemy:-)moze jakis fajny film w tv bedzie??!!to sobie zobaczymy!.Ciesze się,ze moje sałatki co niektóre przypadły Wam do gustu:-),są naprawde smaczne!!!!!!!!!!!!życze miłej soboty!!pewnie potem się odezwe!

witam się i ja z zmrożonego Lądka:tak: uuu jaki mróz ścisnął!!! już zapowiadają zimę stulecia:szok:;-) pewnie będzie z -5 w nocy....no koniec świata:-D:-pgłupiutkie Angole hehehe
Jak tam po Andrzejkach? byłyście na jakiś imprezkach? wosk się lał? buty wychodziły przez próg? eee chyba nie, bo w końcu wszystkie już mężatki...Ja z tego wszystkiego nawet zapomniałam, że to Andrzejki, dopiero wieczorem się zorientowałam:baffled: mój M. z resztą tez...no i załapał, że niedługo Sylwester, a my nie mamy żadnych planów:dry: chyba zgłupiał!!! ja z brzucholem...ani się nie napiję, ani nie potańczę...będę siedzieć całą noc, muzyka będzie nawalać, że aż Julek ogłuchnie, kupę kasy dam za bilety, za kieckę-namiot i będę siedzieć i się gapić jak się ludziska bawią....eee chyba se daruję...
Kok.o a Wy szukacie jakiej imprezki na Sylwka???;-):-D pewnie na porodówce się znajdzie:-p:-)
Wowww dziś już 1 grudnia :szok: matko jak ten czas leci....ja jeszcze popracuję do 21 i koniec!!! to jeszcze 3 tygodnie:szok::szok: o jezusie...i zaraz poród:szok: coś mnie zaczyna nerwówka brać i jakieś strachy....ciężarówki, też tak macie??? im bliżej, tym bardziej się boję...:baffled:
Ok, nie przynudzam...Miłego weekendu drogie Panie!!!
Muma odepnij Olka od cyca i napisz jak u Was!!!:-) pozdrowionka dla Was!!!

reklama
Ahoj dziewczyny:-)
Ja łikend mam wolny nareszcie:rofl2:
Na Andrzejkach nigdzie nie balowaliśmy bo M w robocie dziś i jutro :zawstydzona/y:
Odbijemy se na Sylwka;-)
Muma napisz w wolnej chwili jak tam u was:tak:

Kasica ze zniecierpliwieniem czekam na wyniki twojego Adama i trzymam kciuki za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kurna woska zapomniałam polać wczoraj:baffled:

Pozdrawiam z zimnego wschodu:happy2:

Do góry