hello wieczorową porą:-)
Widzę, że dziś było kulinarnie;-)
Kasica w swoim żywiole

Mnie się smak zrobił na ta przekąskę z szynki i serka topionego. Spróbuję jutro lub w niedzielę. Wybieram się jutro na zakupy, pasuje mi wyhaczyć jakieś spodnie ciążowe z tym pasem na brzuchu, bo każde inne zjeżdząją mi pod brzuch, uciskają, a klin wisi mi w kolanach jak raperowi

No nie ma rady, trza kupić gacie ciążowe i tyle
Kok.o tez poszłam spać po 2 w nocy

Ja nie wiem co mam z tym spaniem...no nie chce mi się i koniec...Hahaha widzę, że zmotywowałam Cię do spakowania torby szpitalnej

Ja tam jestem zdania, że lepiej wczesniej niż później...i później niż w ogóle;-) A w Polsce też jest wymóg posiadania fotelika samochodowego? bo tutaj trzeba go przynieść do szpitala, położna obejrzy i wtedy dopiero wypuści dziecko do domu. Chyba, że ktoś nie ma samochodu, to nie ma sensu, żeby kupował fotelik tylko na wyjście ze szpitala, to wtedy musi mieć takie coś jakby gondolke od wózka...no nie wiem jak to wytłumaczyć...w kazdym razie w samym beciku czy rożki nie ma mowy na wypuszczenie do domciu.
zuzka również podziwniam za silną wolę w ćwiczeniach i trzymaniu dietki...ja się nie nadaję na takie wyzwania
Dziewczyny, szykujecie się jutro na sanki? widzę w TVN-ie, że ma sypnąć...Tutaj tez jest znaczne ochłodzenia, w dzień maksymalnie 4st...brrr zimno, ale dość słonecznie, więc jest ok.
Oj...coś czuję, że dziś szybko "odlecę"...cos mi się oczęta już kleją...no i dobrze!!! wreszcie może zasnę o ludzkiej porze
Aaaa oglądałyście może wczoraj na TVN-ie film pt."Sierota"??? dla mnie był super!!! nie spodziewałam się takiego obrotu spraw...Ja ogólnie lubię horrory, ale się boję...i jak już , to muszę z eMem oglądać

Wczoraj tak mnie ten film zaciekawił, że na siłę eMa trzymałam, żeby nie poszedł spać, no i dziś na mnie wyklina, że niewyspany;-)
No to miłego piatkowego wieczorka życzę!!! i do jutra!!!