reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam sie po raz kolejny:);-) my w domku siedzimy,Adas padnięty po pracy,oglądamy tv,ja pije Leszka,Adas Karmi,;-)wypił 1 lecha i mi mówi,ze mu kompletnie nie smakuje!!!!!!!!!!!!!!!!!(SZOK)!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na dworze przymrozek,zimno,ciemno...brrr...,a w domciu fajnie!!!!:tak:oj caterina,ja też jestem ciekawa wyników Adasia........w poniedziałek rano podjedzie po nie,prosto po pracy....a tak szczerze to boję się i nie liczę niewiadomo na co!!!!!!!!!!!!!!!!!???!!ciesze,sie,ze wynik miał zrobic z antybiogramem,wiec bedzie bardzo dokładnie wyznaczone jakimi tabletami mozna bakterie zwalczyc....a to juz chyba coś....dokładniejsze,bardziej szczegółowe badanie....no zobaczymy!!!!i jeszcze ciekawe jaki wynik testosteronu ma...??!!do dr.powiedział,ze w wielu męzczyzn testosteron jest blisko dolnej normy i przez to nifekcje bakteryjne dłużej się leczą.....dlatego kazał zrobic wynik równiez na testosteron....W poniedziałek wszystko wiedziec bedziemy..........

reklama
heeej

Kasica śniłaś mi się!!!! że kupiłaś 2 paczki słonecznika i miałyśmy robić Twoje specjały:-) ja na zakupkach byłam i kupiłam.. na sam początek ale jutro rano zrobię przekąski :tak: a sałatki w tygodniu wypróbuję.. moja Mama ma w następną sobotę imieniny to zrobię :tak:

w moim śnie miałaś ciemne/czarne włosy takie do brody (tzw. bombka), grzywkę i duże oczy (nie mylić z wybałuszonymi;-))

Ani@k..kochana,ja śniłąm ci się????????????????boszszszeeeee,a jak wyglądałam ,co????? kurcze,szkoda,ze nie wim ,jak Wy wyglądacie........:sorry2::sorry2::sorry2:ehhhhhhhhhhhhhhh,naprawde mi szkoda:(:(:(:(:(.Ale to juz coś................byłam w śnie Ani@k!!!!:-)Ani@k ......kochana .....więć tak............oczy mam naprawdę bardzo duże(nie będę skromna i powiem,ze w pracy dziewczyny bardzo mi ich zazdroszczą:tak:)kolor zielony....włosy ścięte bo brody,przody dłuższe(traraz jestem w trakcie zapuszczania ich:tak:)i mam jasne włosy i zrobione delikatnie ciemniejsze pasemka!!!!!!!!!!Wiec słuchaj....................................prawie w Twoim snie byłam IDEALNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)juhhhuuuhuhuhhhhuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-).....Więc Ani@k,ten sen to był znak!!!!!na pewno!!!!!!!!!!!!!!koniecznie,ale to koniecznie musisz zrobić i spróbować moich sałatek!!!:tak:Twoja mamusia ma imieniny,więc zrób jakis "rarytas " z mojego przepisu""P):-)....smaczne,lekkie,nie drogie,szybo się robi,łatwo strawne...........hhhhhhmmm mmmmjuż nic nie wymyslę!!!!!!!!!!!!! na temat ich reklamy;-)a tak wogóle,jak masz ochotę na dużo więcej przepisów,to pisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czy ciasta,czy sałatki,to chetnie napiszę!!!:tak:aaaaaaaaaaaaaaa Ani@k.....................może kupię 2 butelki winka i wpadne do Ciebie??:-),a nie 2 paczki słonecznika!!bedzie winko to i sałatka zrobi się!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
heh znam już jedną zielonooką Kasię :-) jesteś kolejna! to Ty musisz być laska! :tak:

a winko - jak już będziesz się zastanawiać jakie - to ja lubie wytrawne czerwone.. bo i na endometrium dobre i wogóle smakowite jest :tak:

a przepis na ciacho jak najbardziej! ja dziś robiłam taki sernik: Moje Wypieki | Sernik bardzo puszysty właśnie się chłodzić zaczyna w lodówce :tak:

ja uciekam bo eM mnie od kompa wygania :dry:
aaa pójde se spróbować sernika..

Ani@k,jesteś "moją boginią"...............no kurcze ja ci sie sniął w koncu!!!!!!!!!!!!!!!;-)...z tej strony MOJE WYPIEKI piecze ciasta moja kuzynka.........................i zajebiście sobie chwali,te ciasta i inne rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mowla mi,ze jak cokolwiek robi z tej strony to................wszystko udaje sięi wszystko jest PYSZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ps.jadłam muffinki jej wypieku właśnie z tej stronki...............:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)nic wiecej nie napiszę....po prostu rozpływały się w ustach\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)mniami mniami mniami mniami

a tak apropo........jak miałama może 1 rok..............moja mama poszłą ze mną do lrekarza na jakąś tam kontrolę itd.......................,a jak moja mamunia weszłą,ze mną do gabinetu to pan dr.pierwsz co powiedział"CZEMU PANI DZIECK MA TAKIE DUŻE OCZY"??!!!:-):-):-)I tak jest do tej pory.............mam duże,zielone oczy i wiecie co.................................???!wiem,ze się to podoba.....:tak:i dziewczyną i mężczyzną.....:tak:wiec......................................może to jest mój atrybut....??????!!!!!!!!nie wiem sama..........................ale czuje się fajnie z TYM:p) trochę sexy.............trochę tajemniczo.....................!

Hej Dziewczynki,

U nas wszystko OK, Olek rośnie,zaczyna gadać troszkę (nareszcie nie będę monologów wygłaszać ;-)), z lekka się jakby też uśmiechać - ogólnie jest nieźle.
Ja niestety jestem coraz bardziej zmęczona, nie mam siły na nic poza nim :happy:

kok.o - nie mogę znaleźć tej aukcji ze stanikiem ale to był jeden z tych tańszych a teraz to wiem,że najlepszy miękki zupełnie (typu Canpol) i taki Ci polecam :tak:

Kupiliśmy dzisiaj drugie łóżeczko (turystyczne tym razem) i będzie stało na dole w salonie w takiej wnęce koło kominka bo mam już dość biegania w tą i z powrotem po schodach. Takie łóżeczko tyle kosztuje co niania elektroniczna a mam Młodego blisko i na wakacje się przyda.

Trzymam kciuki za Staraczki ( pierwsza chyba
Aleksis ****) &&&&&&&&&&&&

Zaciążone - kurka ale wam zasuwają te suwaki, zaraz nam się tu dzieci pojawi, że hoho:tak:

alex - jak u Was ????? Daj znać,

kasica - &&& za wyniki , a sałatki Twoje super - jak przestanę karmić to będę próbować ;-)

Buziaki dla Wszystkich :-):tak: i miłej niedzieli :happy:

hej Dziewuszki!!!
witam się niedzielnie:-)
Dalej kaszlę jak gruźlik...najgorzej rano po przebudzeniu, w ciągu dnia lepiej...I znowu nie pojechałam na zakupy, M. się wydziera na mnie i nie pozwala z domu wyjść:no: Nasmarował mnie maścią Vick, śmierdzę na odległość, ale może wygrzeję to choróbsko? Tak więc szykuje mi się niedziela pod kocykiem z gorącą herbatką malinową:tak: w sumie może być....;-)
Muma powoli wejdziesz w rytm, to myślę, że i zmęczenie odpuści...szkoda, że nie możesz liczyć na pomoc np. mamy... trochę by Cię odciążyła...np. mogłaby pójść z Olkiem na spacer, a Ty w tym czasie drzemka czy po prostu walnąć sie na łóżko i poleżeć...No nic, trzymam kciuki, żeby zmęczenie szybko minęło!!! A pomysł z łóżeczkiem świetny!!! nie będziesz musiała biegać góra-dół...Ja też mam takie łóżeczko, ale u nas z innych przyczyn, bo tutaj mieszkanie mamy na jednym poziomie, więc nie ma obaw o bieganie tam i z powrotem. U nas chodzi o to, że na pewno pojedziemy do Polski na miesiąc..może dwa...to nie będę do Polski specjalnie kupowała drugiego łożeczka, tylko to turystyczne, składane. Później pewnie skoczymy do mamy do Austrii, to łóżeczko razem z nami:tak: tak więc super wynalazek:tak:
kasica trzymam kciuki za jutrzejszy wynik Adama&&&&&&&&&&&&&&& daj znać jak tylko będziesz coś wiedzieć:tak:

Idę poszperać na Allegro za tymi biustonoszami...jeszcze nie mam takiego, zastanawiam się czy w ogóle kupować...Wczoraj byłam na zakupachw Tesco, pokupowałam trochę rzeczy potrzebnych do szpitala...ale tyle mi tam zeszło, że szok! nie umiem się na nic zdecydować, nie wiem co lepsze...:sorry: ale powoli...powoli...małymi kroczkami...myślę, że w końcu skompletuję całość:tak::-)
Miłej niedzieli Babuszki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
witam!!!!czy u was tez tak zimno???????????:szok:masakra u nas dziś na dworze biało ,od szronu!!ehhh idzie zima!!!!!!!!!Jutro jak wróce z pracy to wynik juz bedzie w domu.....nie wiem sama...boję się....nie licze na nie wiadomo co......???!!!,choc w głębi serca bardzo bym chciała!!!

Do góry