reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aaaaa!!!! dziewczyny!!! ale dałyśmy ciała!!!!!!!:szok: i to wszystkie na raz!!!!!
nasza kochana bzzz miała wczoraj urodzinki!!!!!! a jutro tj. 4 grudnia ma imieniny!!!!

Bzzz Kochana!!! spóźnione, ale naprawdę bardzo szczere życzenia urodzinowe!!! żeby spełniło Ci się wszystko o czym marzysz!!! życzę również dużo miłości, radości, samych pogodnych dni i mniej pracy, żebyś nie była taka zapracowana pszczółka:-) STO LAT!!!!!!!

reklama
Bzzz-buziaki ode mnie i Olinka, urodzinowo-imieninowe prosto z nocnej zmiany w mleczarni przesylamy . Spełnieni;-)a marzeń i zdròwka !!!:-):-):-)d

Bzzzz i z okazji urodzin i z okazji imienin - przedewszystkim zdrówka!!!!!!!!!! na drugim miejscu spełnienia marzeń a zwłaszcza tego jednego!!!!!!!!!
no i mój ulubiony slogan DUŻO POZYTYWNEJ ENERGII życzę..
spóźnione buziaki i przytulaski :*****

cześć moje drogie panny!

co do księżnej.. hmm.. ja słyszalam że ona wcześniej poroniła stąd moze taki szum.. :zawstydzona/y: więc ja się z nią integruję :sorry2:

Kasica moze się powtórzę po dziewczynach.. ale o co chodzi??? zakładając scenariusz że kolejny i kolejny wynik będzie zły.. doprowadzi Cię do czarej rozpaczy!!! poza tym dlaczego sądzisz że wynik miałby być źle zrobiony??? przecież Adam brał leki więc wytępił tą bakterię.. więc pytam: "o co chodzi???"
podpytaj lekarza czego ma Adaś unikać, co może mu pomóc.. może trzeba zmienić dietę???
może Ty przebadaj się jeszcze.. jakiś wymaz.. coś..:sorry2:

co do diety.. muszę się pochwalić (mam nadzieję że wejdzie nam to na dobre w krew) zmieniliśmy troszkę nawyki żywieniowe :zawstydzona/y: ja jem mniej.. eM je 'zdrowiej' i nie ma w naszej lodówce już ani pifffka ani winka.. chcemy tak nawet w święta zachować 'posuchę' alkoholową :sorry2: trzymcie kciukasy aby nam wyszło! ;-)

Dla naszej Pszczolki bzzz spelnienia marzen, wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia, wiele kasiory i oczywiscie szesliwego zafasolkowania!!!!

PS. @ nie ma... Dzis 29 dc, ale jestem zdania, ze przez branie tych hormonow cykl mis sie rozregulowal bo caly miesiac mnie wysypuje na czole...Kurka, co to ma byc?Przekwitanie mi sie juz zaczelo? :szok:

reklama
cześć!!!Dziś Adam powtórzyła wynik w innym laboratorium....zobaczymy jaki wynik będzie....Wiem,wczoraj dobiła się sama...nerwy puściły i to na maxa!!!pół dnia przeopłakała,w pracy oczy podrkazone jak cholera miałam!!Tak,wynik jest dobry ,bo ujemny!!!!wiem,ze juz 3 mc.leki bierze i byc mize juz wszystko jest dobrze i wynik wyszedł ujemny!!!OBY,OBY!!!Tylko tak jak wczoraj pisałam...w lipcu adam robił tam wynik i tez wyszedł ujemny/3 tyg.potem zrobił w innym labor.i wyszło,ze ma bakterie!!!!A jak dr.nam powiedział,bakterii nie miał od 3-4 mc.tylko dłużej!!!!Wiec same widzicie,coś nie halo było z tym wynikiem!!!wiec dzis pojechał i zrobił go raz jeszcze!!!Mam nadzieję,ze jak w sob.bedzie odbiór,to tez zobacze Ujemne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!w pn,bedziemy u droktorka to zapytam o wszystko!!co mam w głowie!!!!Dziśw pracy przylazła wredota @...:(:(:(:-(

Ostatnia edycja:
Do góry