reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

wiesz Aleksis...tak naprawde to nie wiem,tzn.nie zastanawiałam się nad tym w tej chwili i !!!Staramy sie kilkanascie mc.o dziecko i ciąży nie ma!!wiec ja nie mówie NIE inseminacji!!!!skoro to jest szansa,skoro może sie udac,to ja jestem jak najbardziej za!!!!!!!!.......tylko,ze ja w ciąze zachodziłam,i to naprawde bez problemu najmniejszego!!!!!!wiec wogóle nie wiem,czy była bym brana pod uwage na taki "zabieg"???!!!!moja dr.powiedziała,ze tak,jak najbardziej,bo juz przeszło rok staramy się o dziecko i efektów nie ma!!!wiec inseminacja jak najbardziej!!!!!Ale narazie najwazniejsze są wyniki Adama!!!skoro okaze się ,ze wszystko jest ok(OBY,MAM NADZIEJĘ!!!!!!)to Adam bedzie brał jakies leki,takie,zeby pobudziły plemniki,to szybszego ruchu,zeby one mogły przedostac się tam ,gdzie powinny!!!!!Ale narazie modlę sie o wynik UJEMNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aleksis,czuję,ze bedziesz miałą super prezent Mikołajkowy!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:kciuki trzymam mocno!!!!!Moja koleżanka 2 lata temu w Mikołajki dowiedziała się,ze jest w ciąży!!:)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc babeczki
heh...dopiero do domu wrociłam. rano w pracy bylam, potem na szkole rodzenia, potem z eMem pojechalismy na pizze:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i teraz objedzona jak bąk siedze i trawie;-)
Aleksis yyyy az 3 tyg trza czekac?? łłłeeeee...moze na Mikołajki se jednak zrób testa (albo bete) i eMowi prezencik wreczysz;-):-)
zuza zyyyyyyjesz!;-):-) no tak!pracy duzo bo przeciez swiateczno-sylwestrowy czas wiec baby chca miec ekstra błyszczace brokatowe pazury;-):-D
katiuszka pytałas o kreacje sylwestrowe. Otóż ja, wyobraz sobie, zainwestowałam w kiecki sylwestrowe:tak: kupiłam dwie. Niestety na moje gabaryty nie bylo duzego wyboru, wiec są w kolorze szarym...obydwie:sorry2:

hahaha aaronka no anestezjolog musial byc jajcarski;-):-)..kurcze, my nie mielismy spotkania ze znieczulaczem. Dzisiaj z pediatrą była pogadanka. No ale jeszcze 2 spotkania mi zostały wiec moze,moze..
A i z naszej grupy juz jedna dziewczyna urodziła (a miała termin taki jak ja!:szok:)

dobra, ide se sprawdzic cukier po tej pizzy
a! i stwierdziłam,ze moj gin jakis przeczulony jest na punkcie cukrzycy, bo kazał mi sie bardziej pilnowac (hmmmmm...diabetolog byl zadowolony z wynikow...:baffled:). No ale chyba gina posłucham...i od jutra koniec z pizza;-):-)

Ahoj dziewczyny:-)
Melduję się na posterunku :-) Z kawą w dłoni :tak:
Przepraszam za moją nieobecność ranną ale ostatnio strasznie zarobiona byłam a jak do domu wracałam to tylko pa lulu szłam :zawstydzona/y:

Oczywiście składam Najszczersze Życzenia BZZZZ ,
Spełnienia Wszystkich Marzeń...
:-*

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mnie oczywiście @ nawiedziła ale tak jak mówiłam w tym cyklu na nic nie liczyłam:tak:

Tak więc spoko luz .

Mam pytanie do Aniołkowych Mam :zawstydzona/y:
Wczoraj na FB odezwała się do mnie koleżanka która siedzi w UK.
W 5 tc staciła maleństwo i krwawi od 3 tygodni czy tak może być ??
Bo ja totalnie zielona w yum temacie a we Szpitalu na razie dyżurów nie mam.

Pozdrawiam z Syberii :baffled:

hej Caterina :happy2:

jeżeli miała zabieg (wyłyżeczkowanie macicy) to jest to możliwe.. ja po zabiegu dłuuugo krwawiłam.. jezeli zabiegu nie miała i lekarz ją oglądał.. to nie wiem.. :zawstydzona/y:

Caterina ja nie mialam zabiegu i krwawilam 2 dni, a potem chyba z miesiac mialam plamienia mniej lub bardziej intensywne. lekarz powiedzial, ze tak moze byc, wiec bylam spokojna choc wkurzona, bo tak mi sie papralo w kratke.

Hej babolki!!

hej babole:-)
witam sie znad sniadanka i herbatki malinowej:happy2:
Aleksis i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak??? hmmmmmmmmmmm??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

caterina
ja po zabiegu jakies 2 tyg krwawilam, ale ten drugi tydz.to takie plamienie raczej bylo. Jesli kolezanka intensywnie krwawi jeszcze po 3tyg to chyba do lekarza lepiej niech pojdzie. Moze jeszcze cos w macicy pozostało:-(Jak to plamienie to chyba nie musi sie martwic (jeszcze). Tak mysle...

cześć kobitki ,
caterina miło Cię widzieć podła wredna @ widziałam wczoraj ,że przylazła?:wściekła/y::angry:
Gatto jak dzisiaj spałaś? ja jakoś nie mogę w tym tygodniu spać :zawstydzona/y::-(
kok.o no dziewczyny przychodzą bardziej na manicure zwykły i na święta po porządkach chcą mieć ładne i zadbane podając karpia :tak:
Aleksis ????????????????????
katiuszka no widzisz ja nie robię masażu ,nie bawię się na razie w to ;-)tylko depilacja i manicure z pedicure :-)

reklama
hej dziewczyny!
Ja z tel.w pracy jestem, ale mam dzisiaj luzik:-) leze z nogami w gorze hehe tak to mozna pracowac!!!
caterina...trzymaj sie! jak tylko @ pojdzie, zaraz bierz sie za staranka, zeby nie bylo, ze nie ma fasoli, bo nie bylo przytulanek;-)
A co Twojej znajomej...nie wiem jak to wyglada po zabiegu...ale jak mocno krwawi a nie tylko plami, to ja bym jej radzila jechac do szpitala na pogotowie od razu a nie do przychodni, bo tu jej nic nie zbadaja, bo nie maja sprzetu. Najlepiej do szpitala na usg.

Do góry