wiesz Aleksis...tak naprawde to nie wiem,tzn.nie zastanawiałam się nad tym w tej chwili i !!!Staramy sie kilkanascie mc.o dziecko i ciąży nie ma!!wiec ja nie mówie NIE inseminacji!!!!skoro to jest szansa,skoro może sie udac,to ja jestem jak najbardziej za!!!!!!!!.......tylko,ze ja w ciąze zachodziłam,i to naprawde bez problemu najmniejszego!!!!!!wiec wogóle nie wiem,czy była bym brana pod uwage na taki "zabieg"???!!!!moja dr.powiedziała,ze tak,jak najbardziej,bo juz przeszło rok staramy się o dziecko i efektów nie ma!!!wiec inseminacja jak najbardziej!!!!!Ale narazie najwazniejsze są wyniki Adama!!!skoro okaze się ,ze wszystko jest ok(OBY,MAM NADZIEJĘ!!!!!!)to Adam bedzie brał jakies leki,takie,zeby pobudziły plemniki,to szybszego ruchu,zeby one mogły przedostac się tam ,gdzie powinny!!!!!Ale narazie modlę sie o wynik UJEMNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aleksis,czuję,ze bedziesz miałą super prezent Mikołajkowy!!!!!!!!!!!!!!!!
kciuki trzymam mocno!!!!!Moja koleżanka 2 lata temu w Mikołajki dowiedziała się,ze jest w ciąży!!

Ostatnia edycja: