reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Czesc,

Muma-ale sen:szok:Ewcia z kitkami?e, chociaz czasem rodzia sie dzieci z czupryna na glowce
Mam nadzieje, ze Ewunia juz zdrowa i wkrotce wyjdzie z mama do domu.
Kok.o-pozdrowienia i kciukasy

Kasica-jasne, podejdz go-nie ma bata, aby mogl sie nie poddac Twojemu urokowi

Kasia.natka- wklej jakas nowa fotke na kolko Twojej Misi prosze?Teraz to tym bardziej musi byc slodziak

Dzis dalej mnie pobolewa, krwawienie najbardziej na kibelku, ale jestem dobrej mysli! Musi byc wszystko juz dobrze, jeszcze jedno USG i sie okaze.
Dam Wam znac

Dzis mam w planach :shrimpsy w sosie pomidorowym z dodatkiem cytryny i bialego wina plus dobry wloski makaron
Moj to lubi, zajada sie i nic nie mowi-to wtedy wiem, ze mu smakuje;-)

Ide gotowac,
na razie

reklama
Aleksis -jak robisz te krewetki ?? Najpierw na maśle, czy jak ??:-) To Ci dopiero high life ;-):-D

kasica no brwi to podstawa :-D Już nawet bielizny nie trzeba;-)

Cześć Kasica:) Tak zrobię test koniecznie, bo ta niepewność mnie wykańcza. Dzisiaj fatalnie się czuję, brzuch nadal mnie dołem pobolewa, tzn tak ciągnie aż do jajników...uf...sorki, że tak Wam głowę zawracam. A powiedz, dlaczego myślisz nad inseminacją?

Ostatnia edycja:
dziewczyny, chyba mnie szlag trafi!!!!:wściekła/y:
Odebrałam właśnie meila z Gazeta.pl, gdzie jakiś czas temu zamieściłam swoją historię z tym debilem z littlebaby.pl. Tam jest forum i znalzłam mnóstwo ludzi w identycznej sytuacji jak nasza, stamtąd też się dowiedziałam, gdzie składać skargę na ten sklep. Opisałam tam dokładnie jak to było u nas, w sposób bardzo kultularny, bez wyzwisk itp, bo wiem, że moderator mógłby tego nie przepuścić, a ten sprzedawca miałby podstawy do sprawy w sądzie o bezpodstawne oczernianie go, pomawianie itp. A dziś ten portal wysłał do mnie informację, że otrzymali meil do właściciela, że on żąda usunięcia mojego wpisu z ich forum, niby mija się prawdą!!!!:szok::angry: a jeżeli go nie usunę, to on mi grozi sparwą w sądzie!!!!!!!!!!!!:wściekła/y: no kur...a mać!!!! on mi jeszcze grozi!!!! odpisałam, ze absolutnie nie usunę postu, sprawa nadal jest w toku, 5 miesięcy nie mam kasy, to co on sobie myśli? a post jest w każdym słowie prawdą!!! Zwlekałam z wysłaniem skargi do Urzędu Skarbowego, mam go wprawdzie napisanego na brudno, ale jakoś tak jeszcze czekałam...człowiek jest głupi i tyle...ale zaraz jak M. wróci z pracy, siadamy i piszemy!!!! dość tego!!! żeby on mnie jeszcze straszył!!!!:wściekła/y:

Młoda28....długaaa to historia,by pisac!!opisze w skrócie...jestem po 4 poronieniach.Od 1,5 roku staramy się o dziecko i ciązy nie ma,moje wyszystkie wyniki,badania sa w porzadku,mam odpowiednie leki,które mam zaczac brac jak bede w ciązy...no ale ciąży nie ma!!Mój mąz od sierpnia się leczy,miał bakterie w nasieniu....na szczęście juz jest wyleczona ta bakteria!!teraz trzeba sprawdzic jakie są jego plemniki tzn jak szybko się poruszaja itd.po niedzieli robi badanie a21 stycznia jedziemy do warszawy do androloga z tym wynikiem.

Hmmm, nieraz nie układa się tak jakbyśmy chciały. Grunt to nie spinać się, bo sama po sobie wiem, że na siłę nic się nie uda. Człowiek z miesiąca na miesiąc ma nadzieję, że może tym razem się uda. Trzymam kciuki:):-):-):-) do kasicy:)

reklama
cześć

ale się Aleksis uśmiałam z historii o Twojej babci :-) a jeżeli chodzi o oczyszczenie to pewnie już po.. u mnie to inaczej troszkę wyglądało..:zawstydzona/y:
Katiuszka :****** ja na kaszel maam 2 syropy (których do tej pory nie piłam) prospan i herbabect, dziś w nocy obudził mnie kaszel.. tak jakby jakiś włosek mi w gardle utknął.. teraz odkaszluję i mi się coś 'odrywa', może powinnam się napić tego syropu któregoś??? gorączki już nie mam.. oddycham normalnie.. tylko ten 'włosek' w gardle..:zawstydzona/y::sorry2:
Kasica no plan świetny :tak: a te dni u mnie np. są tak charakterystyczne że nie mam możliwości ich pominięcia ;-)
Młoda eeee do poniedziałku rzut beretem.. a kiedy test powtarzasz????
Zuza no łyknęłabym u Ciebie obiadek.. ja eMowi kazałam pierożki ruskie kupić:zawstydzona/y: mamy takie miejsce gdzie robią domowe żarełko, jedliśmy tam nie raz i wiem ze robią naprawdę dobre rzeczy na obiad..
Katiuszka no popatrz jaki poszkodowany fircyk, no!!!!!!!!! już ja bym mu zdjęła ten wpis - niedoczekanie!!!!!! piszcie tą skargę, niech się facet nauczy wywiązywać z obowiązków a nie grać wielkiego poszkodowanego :angry:

dziewczyny!!! ja się nad suwaczkiem zastanawiam a Wy już o śpiworach, kołderkach :szok:

Do góry