reklama
Ahoj kobitki:-)
Wczoraj się nie odzywałam ale smutki mnie dopadły i miałam podły nastrój
Dzisiaj jeszcze troszeczkę smutku mam w sobie ale jutro juz napewno mi przejdzie
Dajcie mi trochę swojej wytrwałości i zapału do ćwiczeń bo ja to chyba przesilenie wiosenne mam
Pozdrawiam z wietrznago i zasypanego wschodu
Ani@k A co barszcz nie dotarł
Pewnie dowoziciel sie posilił 
Wczoraj się nie odzywałam ale smutki mnie dopadły i miałam podły nastrój

Dzisiaj jeszcze troszeczkę smutku mam w sobie ale jutro juz napewno mi przejdzie

Dajcie mi trochę swojej wytrwałości i zapału do ćwiczeń bo ja to chyba przesilenie wiosenne mam

Pozdrawiam z wietrznago i zasypanego wschodu

Ani@k A co barszcz nie dotarł
Pewnie dowoziciel sie posilił 
kok.o
Fanka BB :)
caterina utulam, buziakuje i przesyłam duuuuzo pozytywnej energii :****** nie smutaj sie juz
a Ty nie masz duzo ruchu ze swoimi piesami?? czy to nie Ty wychodzisz z nimi?

a Ty nie masz duzo ruchu ze swoimi piesami?? czy to nie Ty wychodzisz z nimi?
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kok.o no zakręcony ten mój skarb ,ale jaki kochany ;-)miałam ubaw z niego przez jakiś czas . Nasz historia poznania w ogóle jest zabawna ,hehe ;-)
kasica Ewa Chodakowska - Twoja osobista trenerka fitness tutaj masz wszystko na temat ćwiczeń jej
ok została mi kuchnia do sprzątnięcia i podłogi zmyć ;-)
kasica Ewa Chodakowska - Twoja osobista trenerka fitness tutaj masz wszystko na temat ćwiczeń jej

ok została mi kuchnia do sprzątnięcia i podłogi zmyć ;-)
Ani@k
hej
ale się wkręciłam sprzątaniem... ufff!!! do wieczora nic nie będę robić chyba..
tyle co ja dziś przewaliłam roboty - aż mi się w głowie nie mieści
a w jakich zawodach brałaś udział???
z lekka czerwonawy.. pewnie po buraczkach.. a dowoziciel miał taką dziwną minę..
zjadł i się przyznać nie chciał!!! ;-)
Zuza ja też się zastanawiałam nad Twoim nickiem - teraz już wszystko wiadomo
ciekawe czemu Kok.o się Kok.o nazwała..
za kurami tęskniła????
albo z kurami spać chodziła.. :-)
aaa i nie powiem z jaką szyszką nick Pięknejszyszuni mi się kojarzy
:-)
ale się wkręciłam sprzątaniem... ufff!!! do wieczora nic nie będę robić chyba..
tyle co ja dziś przewaliłam roboty - aż mi się w głowie nie mieści
nie wymiękła tylko kontuzjowana się stałaAni@k obiecała kiedyś, ale wymiękła![]()
a w jakich zawodach brałaś udział???
no doszedł pusty słoik..Ani@k A co barszcz nie dotarłPewnie dowoziciel sie posilił
![]()
z lekka czerwonawy.. pewnie po buraczkach.. a dowoziciel miał taką dziwną minę..
zjadł i się przyznać nie chciał!!! ;-) Zuza ja też się zastanawiałam nad Twoim nickiem - teraz już wszystko wiadomo
ciekawe czemu Kok.o się Kok.o nazwała..
za kurami tęskniła????
albo z kurami spać chodziła.. :-) aaa i nie powiem z jaką szyszką nick Pięknejszyszuni mi się kojarzy
:-)Pieknaszyszunia
Ani@k dawaj dawaj, ciekawość mnie zżera
Właśnie niektóre nicky takie zastanawiające
Zuzu Dj zamówiony ;-)
Dziewczyny jakoś dziwnie się czuję, cycki mnie napierniczają jak nigdy dotąd i jakoś dziwnie w brzuchu
nie wiem co mi jest....

Właśnie niektóre nicky takie zastanawiające

Zuzu Dj zamówiony ;-)
Dziewczyny jakoś dziwnie się czuję, cycki mnie napierniczają jak nigdy dotąd i jakoś dziwnie w brzuchu
nie wiem co mi jest....reklama
kok.o
Szycha ja tam wiem chyba co Ci jest;-):-)... chyba bedziesz musiała odwołać tego DJ'a i na chrzcino-wesele go przesunąć;-)
No i czas w koncu pociągnać dobrą passe II na tym wątku
Ani@k moj nick nic nie znaczy.. kiedyś, jak pierwszy raz mialam neta w mieszkaniu wynajmowanym ( a net w mieszkaniu jeszcze nie byl taką oczywistą oczywistością), to zalogowałam sie na jakimś czacie (ale wtedy zajarana byłam tym czatowaniem!!
) i wymysliłam na szybko takiego nicka. A ze koko była juz, to dodałam kropke;-) No i teraz, zakladajac na BB konto, tez nie mialam pomysłu jak się nazwać, wiec zostało kok.o :-)
ale bieda.... piątek wieczór a ja siedze przed kompem, bo nic innego nie mam do roboty (w sensie rozrywek)
:-(
z jakąś chandrą w dodatku:-(
No i czas w koncu pociągnać dobrą passe II na tym wątku

Ani@k moj nick nic nie znaczy.. kiedyś, jak pierwszy raz mialam neta w mieszkaniu wynajmowanym ( a net w mieszkaniu jeszcze nie byl taką oczywistą oczywistością), to zalogowałam sie na jakimś czacie (ale wtedy zajarana byłam tym czatowaniem!!
) i wymysliłam na szybko takiego nicka. A ze koko była juz, to dodałam kropke;-) No i teraz, zakladajac na BB konto, tez nie mialam pomysłu jak się nazwać, wiec zostało kok.o :-)ale bieda.... piątek wieczór a ja siedze przed kompem, bo nic innego nie mam do roboty (w sensie rozrywek)
:-(z jakąś chandrą w dodatku:-(
Ostatnia edycja: