reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ahoj kobitki:-)
Wczoraj się nie odzywałam ale smutki mnie dopadły i miałam podły nastrój:zawstydzona/y:
Dzisiaj jeszcze troszeczkę smutku mam w sobie ale jutro juz napewno mi przejdzie:sorry2:

Dajcie mi trochę swojej wytrwałości i zapału do ćwiczeń bo ja to chyba przesilenie wiosenne mam:dry:

Pozdrawiam z wietrznago i zasypanego wschodu:nerd:

Ani@k A co barszcz nie dotarł:szok: Pewnie dowoziciel sie posilił :cool2:

caterina utulam, buziakuje i przesyłam duuuuzo pozytywnej energii :****** nie smutaj sie juz:no:
a Ty nie masz duzo ruchu ze swoimi piesami?? czy to nie Ty wychodzisz z nimi?

hej

ale się wkręciłam sprzątaniem... ufff!!! do wieczora nic nie będę robić chyba..
tyle co ja dziś przewaliłam roboty - aż mi się w głowie nie mieści :szok:

Ani@k obiecała kiedyś, ale wymiękła:-p
nie wymiękła tylko kontuzjowana się stała :-p

a w jakich zawodach brałaś udział???

Ani@k A co barszcz nie dotarł:szok: Pewnie dowoziciel sie posilił :cool2:
no doszedł pusty słoik.. :cool2: z lekka czerwonawy.. pewnie po buraczkach.. a dowoziciel miał taką dziwną minę.. :dry: zjadł i się przyznać nie chciał!!! ;-)

Zuza ja też się zastanawiałam nad Twoim nickiem - teraz już wszystko wiadomo :tak:

ciekawe czemu Kok.o się Kok.o nazwała.. :confused: za kurami tęskniła???? :-D albo z kurami spać chodziła.. :-)

aaa i nie powiem z jaką szyszką nick Pięknejszyszuni mi się kojarzy :-D:-)

aaaa Caterina wczoraj oglądałam 'kuchenne rewolucje' z Lublina.. ładnie tam macie :tak: pokazywali kawałek rynku i dworzec.. a rewolucje przeprowadzono w 'orient expressie' wypatrywałam Ciebie.. ale Cię nie było!

Ani@k dawaj dawaj, ciekawość mnie zżera:oo2:
Właśnie niektóre nicky takie zastanawiające:confused:

Zuzu Dj zamówiony ;-)
Dziewczyny jakoś dziwnie się czuję, cycki mnie napierniczają jak nigdy dotąd i jakoś dziwnie w brzuchu:no: nie wiem co mi jest....

reklama
Szycha ja tam wiem chyba co Ci jest;-):-)... chyba bedziesz musiała odwołać tego DJ'a i na chrzcino-wesele go przesunąć;-)
No i czas w koncu pociągnać dobrą passe II na tym wątku:tak:
Ani@k moj nick nic nie znaczy.. kiedyś, jak pierwszy raz mialam neta w mieszkaniu wynajmowanym ( a net w mieszkaniu jeszcze nie byl taką oczywistą oczywistością), to zalogowałam sie na jakimś czacie (ale wtedy zajarana byłam tym czatowaniem!!:-D) i wymysliłam na szybko takiego nicka. A ze koko była juz, to dodałam kropke;-) No i teraz, zakladajac na BB konto, tez nie mialam pomysłu jak się nazwać, wiec zostało kok.o :-)

ale bieda.... piątek wieczór a ja siedze przed kompem, bo nic innego nie mam do roboty (w sensie rozrywek):sorry2::-(
z jakąś chandrą w dodatku:-(

Ostatnia edycja:
Do góry