reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej!!ja w domku,mam na rano,o 16 poszłąm na kijki,maszerowałam godzine i 15 minut:-)!!!teraz popijam herbatkę.Jestem sama Adas ma na popołudnie ,moja mama też..Wczoraj zarezerwowalismy pokój w Karpaczu:tak:,wybieramy si ę tam w sierpniu na urlop,jedziemy od 3 sierpnia do 10 sierpnia:tak::tak:.Własnie zuzanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tasza dobrze 'mówi"zaradzaj co to jest za książka??jaki tytuł??idt??i dokładnie...o czym to ona jest??!!piszszsz!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

reklama
cześć dziewczyny,

nie było mnie te kilka dni więc zmykam poczytać bo naskrobałyście wiele i pewnie ciekawych rzeczy :-)

no jestem na chwilę ,dzisiaj ogarniałam mieszkanko ,ogródek musiałam skopać i opielić bo chwasty wylazły :angry:

dziewczyny książka jedna to Jak zajść w ciążę? - Chang Raymond, Oumano Elena za 29,99 zł | Książki empik.com

a druga to Jak sie robi dzieci. Skuteczny 3 miesięczny program wspomagania płodności - Blakeway Jil, Sami David S. za 37,49 zł | Książki empik.com

mam nadzieję,że znajdę dzisiaj w empiku i dam Wam znać czy jakieś fajne i normalne ;-) jadę z moim M dzisiaj na małe zakupy ciuchowe musimy znaleźć marynarkę i jakąś fajną koszulę dla Niego :tak:a ,że mam rzut beretem to tylko tam i z powrotem ;-)

Muma niestety moja matka była na odwyku kilka tygodni i nic nie pomogło bo jak wróciła to od razu do kieliszka zajrzała i stwierdziła ,że to my mamy problem a nie ona więc chyba jak ktoś nie chce to nie da rady się go zmienić :zawstydzona/y::-:)-(trzymam mocno kciuki aby było dobrze &&&

no bardzo jestem ciekawa jakie są te książki. szczerze mówiąc nie pomyślałam że i w tym temacie są poradniki. ja też proszę o krótką recenzję :-)

poczytałam opis tych książek, jestem jeszcze bardziej ciekawa :-D

Ostatnia edycja:
Magda ja też nie :-Da jeszcze nigdy bym nie pomyślała,że będą mi potrzebne do robienia dzieci :-) uciekam,odezwę się jutro przy kawce moje Panie ,Miłego wieczoru .

witam Was Kochane:-)
Zuzanka brawo!!!!Kciukasy trzymam
Staraczki - Do boju!!!

Ani@k-fajnie, ze Maluch tak Cie "czestuje" kopniakami
Muma-kciuki za Ciebie!Bedzie dobrze, ulozy sie wszystko
Tasza ciesze sie, ze lepiej. Ja tez umiem swoj stres rozladowac:zawstydzona/y:chystaniem i dobrym winkem
Anuszka jak sie czujesz?
Pieknaszyszunia-jak tam objawy ciazowe?uchyl rabka tajemnicy
Magda a co u Ciebie?
Katiuszka-jak odwiedziny sie udaly?

cześć kobitki,

ja dosłownie na 5 minutek po padam na twarz. Wczoraj z koleżanką uderzyłyśmy na Wawel z wózkami, a dzisiaj 4 godziny spędziłyśmy z Jagodą na spacerze z 5 innymi mamami natarłyśmy na starówkę. I wyobraźcie sobie że było 5 małych kawalerów, a Jagoda jedna...i przespała całe spotkanie. Dopiero poźniej opowiedziałam Jej co straciła:)
Super to wyglądało.....dosłownie jak wycieczka powozowa:)
Weszłyśmy do kawiarni mama cafe, gdzie maluchy mogły się pobawić (oczywiście wszystkie dzieciaczki się bawiły, raczkowały w dziecięcym końciku z wyjątkiem Jagody, która spała:) my coś zjadłyśmy, pogadałyśmy i wróciłyśmy do domu...

maiev
dasz radę. Kobiety są silne. Czasami się zastanawiam skąd bierzemy tyle siły. Miałam bardzo podobny przypadek na początku swojej ciąży więc doskonale Ciebie rozumiem. Bardzo mi przykro, ale siła i wiara czynią cuda.

Kobitki wybaczcie, ze nie pisze do każdej, ale najzwyczajniej siły nie mam..

Ostatnia edycja:
Aleksis mam sie chyba ok, eM wyciąga mnie na godzinne spacery z mopsem, ta okropna senność chyba mi przeszła, albo weekendowo sie wyspałam, okaże sie w tygodniu pracowniczym :-), mam zachciewajki jedzeniowe, właśnie skończyłam jeść sałatkę jarzynowa/tradycyjną, tak bardzo mi sie jej chciało, ze razem z eMem zrobiliśmy żeby było szybciej :szok:, na słodycze nie mam ochoty prawie wcale, no może czasem lody... zajadam raczej słone rzeczy, aaaa no i winogron mi dobrze wchodzi...
wode popijam, pepsi czeka na bol głowy jak mnie dopadnie...
tkliwość piersi mam nadal, brzuszek pomału rośnie.... mdłości i wymiotów wcale nie było....oby do 23/05 do wizyty...

Co do książki, która w moim otoczeniu czyni cuda jak za dotknięciem to
http://www.dobreksiazki.pl/okladki/duze/jak-szybko-zajsc-w-ciaze-o12462.jpg
a dokładnie książka którą dostała moja psiapsióła, nie zdążyła jej nawet otworzyć a zaszła w ciąże, ja dostałam od niej i to samo.... książka dotykiem sprawia zajście w ciążę:-D:-D:-D która chce pożyczyć?;-)
Aleksis a jak u Ciebie?
Zuzu witamy again ;-)
Muma bedzie lepiej!

W środę lecę sie mierzyć do sukni ślubnej bo już coraz bliżej, a plan działań trzeba zrobić...boże jak to będzie na tym ślubie i weselu...:baffled: na początku czerwca spotkanie swatów, ło matko to będzie szok:szok:
oki lece do łoża, bo padam na pysk....do jutra

Aleksis
dzięki że pytasz.
jakoś leci ale w pracy nie miła atmosfera więc jakoś mi smutno
chyba @ jednak będzie
zobaczymy rano jak temp.

piękna!
ja chce taką książkę!
:-D

kasica
no piękny urlop się szykuje

caerina
dzięki za &&&
przydadzą się w następnym cyklu

zuzu
ja nie jestem tu od początku więc tak pozwolę sobie zapytać jakie wy macie powody braku fasolki jeżeli mogę wiedzieć?

reklama
Ahoj kobitki:-) Witam się kawunią z pobieralni:tak:

Nooo ale książkowo sie zrobiło ale nie powiem Zuza ja chyba tez sobie sprawię te dwie pozycje:tak: Może sie dowiem czego nowego :-p

Ani@k antybiotyk jutro już kończę :tak:

Pozdrawiam z narazie chłodnego wschodu

Do góry