Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sie dopiero ogarniam. Młoda koncertowac zaczela dzis o 3.45

dałam cyca, ale jeszcze potem marudziła i trudno jej bylo zasnac...ale jakos po pol godz.zasnela... na 2 godz. No i jakoś od 6.30 nie spimy juz. Jestem wykonczona. Ide prysznic wziąc zaraz, sie dobudzić.
:-(
wpadłam podczytać ,
lepszy dzień chyba co?

M w tamtym roku pryskał czymś ale i tak 3 odpadły a wielkie już są i teraz musimy kombinować o wsadzenie takich samych dużych bo luka w ogrodzie będzie 
jakiś obłęd i wszędzie mokro nie można niestety dupki opalić
:-(ani rączek
I kawal chlopa fakt

bożeee podłamana trochę jestem...Miałam wprowadzać jedzenie typu kaszki, a teraz to już nie wiem co może co nie. Czeka mnie dokształacanie się netem i koniecznie w Polsce wizyty u lekarzy, pediatra, alergolog, przynajmnie mi coś powiedzą konkretnego, a nie, że tutaj co drugie dziecko to ma
a co mnie to obchodzi? ja się pytam skąd mój ma, a nie inne dzieci!!!
pierwszy raz w życiu o tej porze

.....wczoraj 2 razy sie posmarowałam,dziś raz i już czuje ,ze jest lepiej;-)...co do słodyczy,to nie jem ich wcale!!!!
,od kąd postanowiłam,zrzucic zbędne kg.to nie jem słodyczy...no chyba,że w niedziele,na kawałek ciasta się skuszę;-)Aleksis,ja tez nie mam tych problemów "tam".......serio!!wczoraj poczułam,że cos jest nie tak jak byc pwwinno ,więc się zastanawiam,ale chyba wszystko wróci do normy;-).No to Aleksis kciuki zaciśniete za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Będzie dobrze!!!!!...dzis rano chciałam zmierzyć tempkę,termometr wypadł mi z ręki...już sie nie włączył,po prostu padł,no!!!!!!!!!!!!!i byłam w mieście,i w aptece zapomniałam kupić
a na domowym już się nie da nic zrobić tak wolny 
nie jedziemy w ten weekend na działkę bo musimy z dziadkiem zostać mamy wolny co drugi weekend bo wtedy Pan ,który pomaga przy dziadku ma wolny ,więc co drugi weekend siedzimy w domu 

&&&a nie możesz u siebie zrobić mu badań ??albo zaobserwować jak mu krostki znikną co zjada i co mu szkodzi ? a może Ty coś zjadłaś? truskawki też bardzo uczulają ,mandarynki i pomarańcze ,ogólnie cytrusy ,ja miałam z Antosiem moim tym co się opiekowałam to tak miałam,że on uczulony na cytrusy był ,może coś zjadłaś i dlatego? nie denerwuj się:*******
ehhhh no mądra jestem no ale niby bez laktozy to nie powinno