K
konto usuniete
Gość
no i wlasnie w tym tkwi cala magiaPhi ależ on romantyczny, 13 worów ziemniaków, rodzice jedni i drudzy oraz ciocia małpa czyli @![]()

w tych workach ziemniakow
tylko szkoda ze akurat 2 sie przytrafila
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no i wlasnie w tym tkwi cala magiaPhi ależ on romantyczny, 13 worów ziemniaków, rodzice jedni i drudzy oraz ciocia małpa czyli @![]()

w tych workach ziemniakow
tylko szkoda ze akurat 2 sie przytrafila
Antek do tej pory sie nie buntował. Najpierw tato mył mu ząbki a potem dostawał szczoteczkę z nową porcją pasty i sam szorował. Od jakiegoś czasu niestety nie da sobie umyć, tylko chce koniecznie samDziewczyny mam pytanie. Czy Wasze dzieci też się tak buntują podczas mycia zębów?
.
, też miałam Was o to pytać ;-)
, mi czasem uda sie raz przejechać mu szczoteczką po jego dolnych ząbkach i to by było na tyle ... resztę robi sam, no i tu mam ogromne wątpliwości co do jego dokładności 
Phi ależ on romantyczny, 13 worów ziemniaków, rodzice jedni i drudzy oraz ciocia małpa czyli @![]()

Próbowałam sprawdzić czy idą mu może piątki, ale oczywiście nie dał 
... a szczerze mówiąc, chciałabym mieć to już za sobą, bo z malutkim newborn'em i ząbkującym juniorem może być nieciekawie;-)
Nikus zaczyna rzucac sie przez sen tak jakby mial focha, wygina sie i uderza nogami
a pozniej placze - czyli ogolnie ciekawie