reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

Te 13 zabkow zapomnialam dodac,ze u Natalki:rofl2:;-)

Ja się domyśliłam, bo przecież dziwne by było, że Martusia miałaby mieć już tyle zębolków :-D:-D

Martusia Teraz spojrzałam na twój suwaczek ciążowy, masz już 30 tydzień :surprised: Niewiele czasu zostało ci do rozwiązania. Jak się czujesz?

Jak się rozeszłam z moim byłym mężem, to też byłam negatywnie nastawiona do całego plemienia męskiego :growl: Ale z czasem mi przeszło. Nie szukałam nikogo na siłe, bo bylo mi dobrze samej, ale po jakimś czasie spotkałam Maćka (starego kumpla mojego ex) i czasem się widywaliśmy by pogadać. Tak się wszystko zaczęło:tak: Teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem z dzieciątkiem. Powiem szczerze, że jednak nie było mi łatwo zaufać ponownie mężczyźnie :no:, wiele razy myślałam czy dobrze robię wchodząc w następny związek. Ale nie żałuję tego :-D

reklama
Mamy zabka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W piatek znalazlam w buzce u Hubcia prawa dolna jedynke a druga juz prawie sie przebila:-):-):-):-)

Dziekujemy niestety nie wiem co z drugim bo jak proboje zajrzec hubciowi do buzki to mocno zaciska dziaselka i nic nie widze.

reklama
U nas ostatnio jest ciężko. Mały jest marudny i ryczący :szok::-( Maciek dopatrzył się wyrzynających się ... 4 ząbków :szok::szok::szok::szok::szok: Pierwsze będą 2 górne dwójki :szok:, a potem dwie górne jedynki :eek::baffled: Te dwójki są prawie że na wierzchu. Jedna już się nawet lekko przebiła, ale następnego dnia schowała się z powrotem :szok::baffled: A więc stan uzębienia ... prawie 6 :-p Tylko to prawie robi wielką różnicę ;-):-D

Do góry