reklama

6tc objawy poronienia?

Unavare

Aktywna w BB
Cześć dziewczyny,
Tydz temu wyszedł mi pozytywny test ciążowy. Były mdłości, bóle typowe dla rozszerzania się macicy, temperatura 37, rozpulchniona macica, biały sluz
Wczoraj rano wszystko było dobrze, a już po południu przestał mnie zupełnie boleć brzuch, a od rana rozoulchnienie się zmniejszyło i czuję ze szyjka jest troche otwarta (spokojnie, dokładnie myje ręce przed badaniem. Sprawdzam sobie szyjke już jakis czas. Sluzu już też nie zaobserwowałam...
Dodam ze Poronilam w sierpniu na samym początku w 5tc
Dzis mam ginekologa o 17 pierwszy raz, ale potrzebuje waszej rady bo zaraz zwariuje...
Mdłości i temperatura nadal są, ale nie wiem czy to nie ze stresu już teraz...

Ostatnia edycja:
reklama
Nie denerwuj się tak! Ja też się tak bałam, ale teraz wiem, że niepotrzebnie. Zwykle pierwsze objawy ciąży są w czwartym tygodniu i kończą się w piątym. a za tydzień wraca to ze zdwojoną siłą i to już na dobre.
Mnie najpierw bolały piersi, potem brzuch... a któregoś dnia obudziłam się i nie miałam już żadnych objawów. Niepotrzebnie się stresowałam i ty również niepotrzebnie się stresujesz.
Ojej, dziękuję. Lepiej mi teraz ❤️
Właśnie czekam w kolejce do gin... Zaraz się wszystko okaże

reklama
Wszystko jest dobrze [emoji173]️ jutro i w czwartek beta zeby zobaczyć czy dobry jest przyrost i za tydz usg [emoji5]
Teraz tylko trzeba wierzyć ze beta wyjdzie dobrze

I widzisz? Nie trzeba było się tak stresować.
Na pewno wyjdzie dobrze i już się tak nie martw. Teraz się zdrowo odżywiaj i nie stresuj, a niedługo będziesz trzymać w ramionach swojego Maluszka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry