Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja dzis sie wazylam w domku po obfitym obiadku i wyszlo,ze przez tydzien przytylam ... 3kg! Normalnie szok,bo przeciez ja sie nie mam sily nawet objadac w te upaly,zeby az tak przytyc... :
Umnie do tej pory na każdej wizycie waga wskazywała kilogram więcej(raz na miesią).Teraz po trzech tygodniach podniosła się o 2,5.Po mnie miewidac może brzusze ciut urósł,więc pewnie mała przybrała na wadze.
Edziu,wlasnie ja sie tak wazylam zawsze po obiadku... Ale w ogole ostatnio cos ta waga mojego cialka jest dziwna... Tydzien temu we wtorek sie wazylam i wyszlo 82kg,czyli 14kg na plusie... Pozniej mialam wizyte u gina w czwartek i waga niby wynosila 84kg,czyli przez 2 dni przybylo mi 2kg. No i dzis kolejny kg,az mi sie cos wierzyc nie chce...
Tylko,ze te moje cycochy,to chyba ze 4kg waza albo i lepiej.