reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

Stefanna postepy duuuze na placu budowy:rofl2: a kinkierówka napewno bedize pasowac inaczej wyglada na zdjeciu niz w rzeczywistości;-)
to raz dwa bedziecie mieć domek w surowym stanie:happy:

reklama
Dzięki dziewczyny - mi też się taras baaardzo podoba;-):tak:! Zawsze mi się taki marzył i bardzo chciałam mieć wyjście z sypialni na taras, prosto do ogrodu:-) Z niektórych marzeń i planów musimy rezygnować, ale co się da to realizujemy:wink:!

Weronikaa 20 m2 to też piękny tarasik:tak:;-):tak:!!! Pomyśl, że na nasz poszło 12 kubików betonu, czyli prawie 3 tysiaki. No i jeszcze trzeba go będzie wykończyć, ale co tam DAMY RADę, hehe:-D:-)

Stefanna - taki duży taras jest suuuuper! :-)

U nas taras będzie mały bo działka duża i parę metrów od domu planuję 30-metrową altanę.

Dzięki dziewczyny za wsparcie! :tak:
Na razie mi ten kryzys minął...

Na razie wklejam Wam moich "sąsiadów", hahahahaah:laugh2:
Sąsiedzi od południa:

Sąsiedzi od zachodu:

http://
img299.imageshack.us/img299/7008/28052008032ku0.46a00685a8.jpg

Sąsiedzi od wschodu:

Ninja ja będę miała podobnych "sąsiadów"- same pola. Mój mąż jest tym zachwycony, a ja to bym wolała chociaż trochę cywilizacji ;-) No ale widoki masz piękne :-)

Stefanna piękny taras na pewno będzie, wyobrażasz sobie że za rok będziesz na nim siedzieć i odpoczywać w leżaczku a dzieci będą biegać dookoła Ciebie?:-)
A dom w tle Zuzi wygląda na taki ogromny...

reklama
Do góry