reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

NIECHAJ NAM żYJE DZIś KINIUSIA
I NIECH SZYBCIUTKO DOCZEKA SIę BRZUSIA
DZIś Są TOJE URODZINKI
A WIęC NIE MIEJ SMUTNEJ MINKI
żYCZę SZYBKIEGO ZAFASOLKOWANIA
I Z TEJ OKAZJI HUCZNEGO śWIęTOWANIA
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie Kochane!!!
Ja póki co nie odczuwam jakos strasznego pecha mimo że to trzynasty a tak poza tym to zawsze był to dla mniej raczej szczęśliwy dzień niż pechowy. No ale nie zamierzam chwalic dnia przed zachodem słońca tym bardziej że mi zostało jeszcz 6 godzinek w pracy.
wagnies to może tak ciepły kocyk i tyle na dziś a może to jakoś tak na wszystkich działa ten dzień ja od wczoraj biorę cos na zbicie prolaktyny i cholerka chociaz mnie ginek uprzedzał o skutkach ubocznych to nie sądziłam że tak mnie sieknie wczoraj o 22.15 spałam juz snem kamiennym a dzisiaj to ziewam tak że mało żuchwy sobie nie zwichnę:tak: :tak: Fakt że @ zepsuła Ci dzionek ale może to jedne z ostatnich jej odwiedziń na dłuższy czas:tak:
kiniusia sto lat śpiewać nie będę bo przy moich zdolnościach wokalnych to by raczej była tortura ale
życzę Ci dużo zdrówka i jeszcze więcej szczęścia małych i wielkich radości na codzień i od święta uśmiechu i miłych snów przyjaznych ludzi i miłych zdarzeń i tak na koniec ogrodniczo;-) tyle fasolek ile zechcesz
Niesamowita isikora witajcie i cieszcie sie słoneczkiem bo ja cały dzień zamknięta a u mnie w pracy nie ma okna tylko okienko dla klientów więc prosze nacieszyć się za mnie:-) :-)
asialc dokładam jeszcze ciepłych myśli i duzo ciepełka bo może tamto poprzednie juz wyszło

dzięki puchatko za uznanie, ja to taki nadworny wierszokleta, w pracy to wciąż coś tam piszę " na zlecenie" a to urodziny, imieniny, przejście na emeryturę, walentynki itp.bardzo to lubię bo tak sie odstresowuję, a pomysłów i rymów mam tyle w głowie, że w 5 minut mogę stworzyć kilkozwrotkowca. Kiedyś koleżanka z pracy poprosiła mnie żebym napisała fraszkę dla jej córki do ogólniaka bo babka z polskiego zadała taką pracę domową, babce tak się spodobała moja fraszka że posłała tą córkę kumpeli razem z tą fraszką na konkurs międzyszkolny i laska wygrała, ba, finał odbył sie w ratuszu i dostała nagrodę z rąk prezydenta miasta (nagrodą się podzieliła:-):-):-)). Jakby coś to się polecam:-D

byłam dziś na badankach, juz dziś po południu będą wyniki, odezwę się

wagnies nie daj sobie, żeby @ popsuła ci dzionek, małpa wstręna, a kyszzzzz:-):-):-)

asiac piękne opowiadanie, buziam mocno, głowa do góry, a znikną chmury

ataata ty kopciuchu wstrętny, juz mi rzucać fajury!!! To ja fasolki ni widu ni słychu a już 48 dni nie palę (aż musiałam policzyć bo straciłam rachubę)-no czekam na gratulacje bo naprawdę się staram:-):-):-). A ty co kochana w tym temacie??? oj wstyd:wściekła/y: tylko mi sie tu nie denerwuj, to dla twojego dobra i dobra fasolinki:-)
A swoja drogą to wiem że masz jeszcze sporo czasu ale masz już jakieś opcje imion upatrzone??? ciekawa jestem, bo mi to się strasznie podoba imię Szymon a dla dziewczynki Maja (Majka to moja psiapsóła więc w dodatku dobrze mi się kojarzy:tak:).A tobie jakie imionka chodza po gółowie?? Myśleliście już?

isikora, niesamowita, kindzia pozdrawiam;-)

wagnies no można by kiedyś jakąś wspólną kawusie wykombinować... Doticzka też z Krakowa, trzeba sie bedzie kiedyś zebrać i umówić jakoś ;-)

mufka jeśli chodzi o imionka to dla dziewczynki będzie problem: bo mój sie uparł, że Gabrysia :baffled: a mnie sie nie podoba :sick: , żas ja chce Nikola:tak: ale on nieee:no: może jeszcze Lena...:confused: No ale ja podejrzewam, że będzie chłopak:-D a dla niego jeszcze imionka nie mamy. Zawsze marzyłam że nazwe syna Oskar, ale siostra wredota ;-) mi ukradła to imie dla swojego:wściekła/y: :laugh2: haha.

mufka trzymam za słówko i w razie potrzeby chętnie skorzystam. No i nie żaden wierszokleta a poza tym skoro ktos docenił to juz tym bardziej poważna twórczośc aze humorystyczna to nic a nawet lepiej bo jakos nam sie na watek za duzo smuteczków przyplątało. Trzeba teraz od nowa wnieśc tu więcej radości bo w szczęśliwych kobietkach chętniej mieszkajua fasolki:tak: :tak: Mam nadzieje że wyniczki będą oki a póki co będę czekać na wieści

ataata moja chrześniaczka ma na imię Lenka, bardzo mi sie podoba to imię, a Oskar też jest super,z tym Oskarem to podobnie jak z moją szwagierką , pierwszą dzidzię nazwała Maja no ale zawsze mogą być dwie Majki w rodzinie, tak jak u was 2 Oskarów:-) Gabi też ujdzie:-):-):-), Nikola też fajne, widzę że mamy podobny gust

puchatka masz rację świat taki smutny, trochę humoru nie zaszkodzi:-):-):-) no to jadę po wyniki, ciekawe jaki będę miała humor jak je odbiorę:confused:

Ataata jak będzie facet to w sumie fajnie bo osattnio mi sie o uszki obiło że za mało mężczyzn na świecie:-D a co do imienia dojdziecie do jakiegos porozumienia i jakby nie było to Ty masz głos decydujący podstawowy argument za tym że W końcu to Ty będzie rodzić tego maluszka a poród to jednak wyzwanie. Zresztą moja mam zawsze mówiła że każde imie jest ładne jak sie je ładnie wymawia i zdrabnia i w tej jednej kwestii to sie z nią zgadzam:-D
No i kurcze jak to że tak sie poumawiacie na kawke a ja to co tyle że do Krakowa to ja mam 150km w jedna strone :-(
mufka napewno będzie dobrze nawet jak wyniczki to nie będą normy ksiązkowe to chyba lepiej jest wiedzieć co zawodzi w naszym organiźmie żeby z tym skutecznie powalczyć. Ja właśnie walcze z PRL i normalnie sie chyba zaziewam dzisiaj na śmierć tzn. nie od niej ale od tego co ma na nią pomóc:tak: :tak:
zaś co do imionek to Lenka mi sie naprawdę bardzo podoba ale mój mąz zawsze żartuje że jak sie nam córcia urodzi to będzie Hermenegilda :-D :-D

reklama
czesc kobitki

asiac-mam nadzieje ze twoja babcia wyjdzie z tego, trzymam za nia kciuki

kiniusia-happy birthday !!!!!Wszystkiego naj naj co sobie wymarzysz, a pewnie marzysz o fasolce , mam nadzieje ze sie spelni :-) sama bym chciala dzis miec 20 lat, wiec jesli nie dzisz, to swietuj je jutro pelna para :-) :-)

ataata- dzieki za podpowiedz z tym termometrem, wlasnie juz trzymam pod pacha, zobaczymy co z tego wyjdzie, no ale ciazy nie bede se wmawiac jakby wyszla podwyzszona, no i staram sie w razie czego prowadzic tryb zycia zaciazonej ;-) , z lekarzem jeszcze se poczekam ewentualnie do nastepnego tygodnia

u nas dzis piekne slonce swieci wiec wam tez pieknego sloneznego dnia i duzo usmiechu na twarzy ,a bym zapomniala moja siostrzyczka tez urodzona 13 , wiec dzis chyba zaskocze ja torcikiem poznym wieczorem :-) :-)

Do góry