dzięki
puchatko za uznanie, ja to taki nadworny wierszokleta, w pracy to wciąż coś tam piszę " na zlecenie" a to urodziny, imieniny, przejście na emeryturę, walentynki itp.bardzo to lubię bo tak sie odstresowuję, a pomysłów i rymów mam tyle w głowie, że w 5 minut mogę stworzyć kilkozwrotkowca. Kiedyś koleżanka z pracy poprosiła mnie żebym napisała fraszkę dla jej córki do ogólniaka bo babka z polskiego zadała taką pracę domową, babce tak się spodobała moja fraszka że posłała tą córkę kumpeli razem z tą fraszką na konkurs międzyszkolny i laska wygrała, ba, finał odbył sie w ratuszu i dostała nagrodę z rąk prezydenta miasta (nagrodą się podzieliła:-):-):-)). Jakby coś to się polecam
byłam dziś na badankach, juz dziś po południu będą wyniki, odezwę się
wagnies nie daj sobie, żeby @ popsuła ci dzionek, małpa wstręna, a kyszzzzz:-):-):-)
asiac piękne opowiadanie, buziam mocno, głowa do góry, a znikną chmury
ataata ty kopciuchu wstrętny, juz mi rzucać fajury!!! To ja fasolki ni widu ni słychu a już 48 dni nie palę (aż musiałam policzyć bo straciłam rachubę)-no czekam na gratulacje bo naprawdę się staram:-):-):-). A ty co kochana w tym temacie??? oj wstyd

tylko mi sie tu nie denerwuj, to dla twojego dobra i dobra fasolinki:-)
A swoja drogą to wiem że masz jeszcze sporo czasu ale masz już jakieś opcje imion upatrzone??? ciekawa jestem, bo mi to się strasznie podoba imię Szymon a dla dziewczynki Maja (Majka to moja psiapsóła więc w dodatku dobrze mi się kojarzy

).A tobie jakie imionka chodza po gółowie?? Myśleliście już?
isikora, niesamowita, kindzia pozdrawiam;-)