reklama
lenna
Fanka BB :)
fifi...to milo...ale ty chcesz juz ja musze poczekac...chyba, ze sie cos wydarzy, jakas wpadeczka moze i wyladujemy na tych samych miesiacowkach 2008..fajnie by bylo...
bo w pierwszych planach jak bylo, to bym tydzien temu juz testowala poraz pierwszy...ach...
bo w pierwszych planach jak bylo, to bym tydzien temu juz testowala poraz pierwszy...ach...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
asialc dziekuje ,dobrze sie czuje,jak zawsze na codzien.Na razie nie czuje tej ciazy.
Bylam u gina bylo badanie,cytologia,skierowanie na krew,mocz,cukier.Nastepna wizyta z wynikami badan i cytologia gdzies za dwa.trzy tygodnie bo tyle sie czeka na cytologie 14 dni roboczych.
Bylam u gina bylo badanie,cytologia,skierowanie na krew,mocz,cukier.Nastepna wizyta z wynikami badan i cytologia gdzies za dwa.trzy tygodnie bo tyle sie czeka na cytologie 14 dni roboczych.
lenna
Fanka BB :)
hej iwonka ciezarowko...;-);-)
fifi...to bardzo milo z twojej strony...tym razem zluzujecie i wam sie uda...a ja sie nakrece, ze wszystkie fasolkuja i mi juz ten rok czekania (mam nadzieje ze mniej) sie odechce...i zadzialam..ze niby przypadek, zeby nie bylo;-);-);-)
fifi...to bardzo milo z twojej strony...tym razem zluzujecie i wam sie uda...a ja sie nakrece, ze wszystkie fasolkuja i mi juz ten rok czekania (mam nadzieje ze mniej) sie odechce...i zadzialam..ze niby przypadek, zeby nie bylo;-);-);-)
Lenna wlasnie sie zastanawialam. Czekasz niby rok, z rozpoczeciem starn, ale jak rozumiem sie nie zabezieczasz................wiec jak nie chcesz to trafisz. A od ilu cykli nie stosujesz antykonc?? Ja od kwietnia, ale staranka zaczelam 2 cye temu. Teraz leci trzei
reklama
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
dziewczynki ja nie śpię 

oglądalismy z mężem mecz dobrze,ze chociaz remis

troche mi sie usnęło w trakcie
ale ostatnio tak coś śpiaca jestem po południu jeszcze leżąc przy mężu w ciepłym łóżeczku 

Iwonko do dobrze że wszytko w porzadku
Dziewczynki lenna fifi same nie zostaniecie jestem jeszcze ja

oglądalismy z mężem mecz dobrze,ze chociaz remis

troche mi sie usnęło w trakcie

Iwonko do dobrze że wszytko w porzadku
Dziewczynki lenna fifi same nie zostaniecie jestem jeszcze ja