reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

celibat....:-D:-D:-Dhehe...zartuje...chyba bym zeswirowala....pigul juz od stycznia nie biore, ale dopiero teraz moj organizm wraca do normy....no i kalendarzyk malzenski...niezawodna sprawa;-);-):-D:-D...a w plodne to gumki...a pigul nie chce zaczynac, bo sie okaze ze startujemy wczesniej i znow z cyklem po pigulach bym miala jazdy...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:(kwasik foliowy tez juz biore, a co na zapas....
ale mi ochoty na dzidzie robicie...

reklama
a co tam piernicze....zmieniam sobie podpis....:tak: najwyzej sie niepotrzebnie nakrece...bo w sumie sie tylko w tej mojej nowej pracy rozkrecic musze, a potem to sie zobaczy...

Lenna je tez kwasik biore a co do kaendarzyka to nawet jak bym chcial to nie umie;-);-);-). Smku to mi tez narobily Ataata, Iwonka i Puchatka. Ta bardzo bym juz chciala.
Idarnowska oby nie ,ale bardzo nam bedzie milo w Twoim towarzystwie:rofl2::rofl2:

oki...podpis zmieniony...jeszcze tylko poinformuje mojego M.
fifi...pedzi fasola tez fajne....:-D:-D
ataatka i jak humor?;-);-);-);-)

pan tik tak byl czadowy...pamietacie teleranek w niedzeile ..albo 5 10 15...to byly programy...
[SIZE=-1]Przez łąki, przez pola, pędzi fasola, zwariowana, potargana, do, re, mi, fa, sol, la... gna...[/SIZE]

reklama
uwazam, ze dzieci maja teraz w telewizji pierdoly oferowane...chcialabym zeby kiedys moje dzeicko ogladalo puchtka, reksia, bolka i lolka...a nie mordobicia jakies

Do góry