reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

antiope...drinkujesz z nami? swietujemy ciezarowki;-)
hausfrau a ty drinkujesz, czy wolisz nei jakby co;-)...bo ci zycze jak by co;-)

reklama
Właśnie Zdrowie Puchatki!! wznosze herbatką z miodem ...
ale w sumie to tak sobie popijam odruchowo ;-) nie nastawiam się na "jakby co" :-) ALE KTO WIE ...

jestem jestem ale wróciłam dopiero jakies pól godzinki temu i musiałam zjeśc kanapki bo mnie w żoładku strasznie ssało:zawstydzona/y:ale teraz spoko zakupki nie za dużo bo kupilismy dwa prześcieradła z gumką wieszaki i ceratke do kuchni nową bo mi sie okropnie spodobała i jakoś nie mogłam sie oprzeć potem byliśmy u kuzyna mężusia bo musiałam z jego żona przedyskutować kwestię wyboru lekarza a że ona urodziła Igora pól roku temu to wszystko naświeżo przy okazji pomagałam wykąpac maluszka i w ogóle jestem w fantastycznym nastroju chociaż ciągle mam wrażenie że to jeszcze abstrakcja:eek::eek:normalnie nie mogę uwierzyc że się udało że fasolka jest oby dalej wszystko było w porządku:tak::tak:
Dziękuję z całego serca za wszystkie gratulacje i toasty jesteście wprost cudowne:tak::tak:
Asiu zdrowia dla Natalki :tak::tak:dużo bardzo dużo zdrowia:tak::tak::tak:
No a dla dorosłych kobietek wielgachne buziaki:tak::tak::tak:

uwazam, ze dzieci maja teraz w telewizji pierdoly oferowane...chcialabym zeby kiedys moje dzeicko ogladalo puchtka, reksia, bolka i lolka...a nie mordobicia jakies
takie bajki nadal sa na Cyfrze+ program MINI MINI ulubiony mojego dziecka:tak::-)

gosia znam ten bol z tymi jajnikami,ja tez tak mam ze jak mnie ktorys nagle zaboli to ruszyc sie nie moge a bol :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
lenna widze zmiany u Ciebie:tak::-)

ataatka i jak humor?;-);-);-);-)
lenna a dziękować całkiem nieźle:tak:

Gosia mnie też jajnik bolał, a raczej kłuł... trzymam kciuki nadal:tak:

Fifi a gdzieś sie zaszyła z tymi frytkami?? Ja też chce, dawaj troche frytasów bo mi ochoty narobiłaś, a jestem leniwiec i niechce mi sie robić już i smrodzic olejem w domu o tej porze:-D

Wow niemiecczyzną powiało na staraczkach... a fe fe fe niecierpie tego jęzora... a to temu że jestem matołem niemieckim:-p 8 lat nauki i guten tag potrafie powiedzieć:-D

Puchatko ;-)wszystko bedzie w porządku, musi być bo ja sie nie zgadzam żeby było innaczej.

reklama
Do góry