reklama
Hausfrau
Fanka BB :)
Właśnie Zdrowie Puchatki!! wznosze herbatką z miodem ...
ale w sumie to tak sobie popijam odruchowo ;-) nie nastawiam się na "jakby co" :-) ALE KTO WIE ...
ale w sumie to tak sobie popijam odruchowo ;-) nie nastawiam się na "jakby co" :-) ALE KTO WIE ...
Puchatka
Majowe mamy'08
jestem jestem ale wróciłam dopiero jakies pól godzinki temu i musiałam zjeśc kanapki bo mnie w żoładku strasznie ssało
ale teraz spoko zakupki nie za dużo bo kupilismy dwa prześcieradła z gumką wieszaki i ceratke do kuchni nową bo mi sie okropnie spodobała i jakoś nie mogłam sie oprzeć potem byliśmy u kuzyna mężusia bo musiałam z jego żona przedyskutować kwestię wyboru lekarza a że ona urodziła Igora pól roku temu to wszystko naświeżo przy okazji pomagałam wykąpac maluszka i w ogóle jestem w fantastycznym nastroju chociaż ciągle mam wrażenie że to jeszcze abstrakcja
normalnie nie mogę uwierzyc że się udało że fasolka jest oby dalej wszystko było w porządku

Dziękuję z całego serca za wszystkie gratulacje i toasty jesteście wprost cudowne

Asiu zdrowia dla Natalki
dużo bardzo dużo zdrowia

No a dla dorosłych kobietek wielgachne buziaki

Dziękuję z całego serca za wszystkie gratulacje i toasty jesteście wprost cudowne

Asiu zdrowia dla Natalki

No a dla dorosłych kobietek wielgachne buziaki

Hausfrau
... pewnie fix und fertig :-)
lenna
... pewnie fix und fertig :-)
genau...die sind beide fix und fertig;-);-);-)
no to wam puchatki maluszek swiat do gory nogami przewroci...jak wszystkim zreszta:-):-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
takie bajki nadal sa na Cyfrze+ program MINI MINI ulubiony mojego dzieckauwazam, ze dzieci maja teraz w telewizji pierdoly oferowane...chcialabym zeby kiedys moje dzeicko ogladalo puchtka, reksia, bolka i lolka...a nie mordobicia jakies

gosia znam ten bol z tymi jajnikami,ja tez tak mam ze jak mnie ktorys nagle zaboli to ruszyc sie nie moge a bol

lenna widze zmiany u Ciebie

Ataata
Grudniowa Mama '07
lenna a dziękować całkiem nieźleataatka i jak humor?;-);-);-);-)

Gosia mnie też jajnik bolał, a raczej kłuł... trzymam kciuki nadal

Fifi a gdzieś sie zaszyła z tymi frytkami?? Ja też chce, dawaj troche frytasów bo mi ochoty narobiłaś, a jestem leniwiec i niechce mi sie robić już i smrodzic olejem w domu o tej porze

Wow niemiecczyzną powiało na staraczkach... a fe fe fe niecierpie tego jęzora... a to temu że jestem matołem niemieckim

Puchatko ;-)wszystko bedzie w porządku, musi być bo ja sie nie zgadzam żeby było innaczej.
lenna
a co tam ...narobilyscie mi z puchatka smaku :-):-)...nakrece sie i tyle...;-)lenna widze zmiany u Ciebie:-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ataata przypomnij mi kochana czy kwas foliowy sie bralo cala ciaze?Tzn czy ty nadal bierzesz?