reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

lenna a dziękować całkiem nieźle:tak:

Wow niemiecczyzną powiało na staraczkach... a fe fe fe niecierpie tego jęzora... a to temu że jestem matołem niemieckim:-p 8 lat nauki i guten tag potrafie powiedzieć:-D

ataata...no ja tez nie bylam fanka tego jezyka...teraz to nosze nawet niemieckie nazwisko...tak sie porobilo....zeby czlowiek wiedzial zawczasu, gdziego poniesie...ach...

reklama
Mój mężuś niestety zaraz do pracy idzie a co do fasolki to narazie dla niego jeszcze większa abstrakcja niż dla mnie chociaż się cieszy i troszczy się o mnie :tak::tak:
Ataata a Ty sie kochana nie denerwuj zabraniam i tyle a już tym bardziej takimi pierdołami:crazy: cieszę się że moja fasolka przynosi tyle radości innym :tak::tak:

Iwonka i Ataata to mowicie ze wam tez tak bolal,hmm to daje mi do myslenia-chyba zaraz sama zaczne za siebie trzymac kciuki hehe:-)
Tak Puchatko zafundowalas nam udany dzien tymi wiadomosciami o fasolce, zobacz jakie mamy dzis dobre humorki:-D

Iwonko dokładnie tak, całą ciąże, tyle że ja przez pierwsze 2 miesiące (bodajrze tyle) brałam sam kwas folowy a potem lekarz mi go zamienił na Prenatal bo już inne witaminki też były potzrebne, a w tych zestawach witamin jest kwas folowy:tak:
A jak tam jajniki, mnie też kłuły czasem tak niemiłosiernie że na chwile mnie paraliżowało w jednej pozycji z bólu, a już wogóle nie wspomne przy kichaniu, myślałam ze umre... musiałam sie w kulke zwijac przed kichnięciem zeby uniknąc bólu.

Tak jest Puchatko już nie bede sie denerwować, choć nie obiecuje bo wiesz.... jak jest... jak pewne rzeczy/osoby na mnie działają...:baffled::-p:-D
Już taki zemnie nerwus i wogóle;-)

gosiu tak tak, własnie napisałam Iwonce w tym poście o jajnikach moich ;)

lenna jasne, że drinkuję. To zdrówko ciężarówek obecnych i przyszłych. Czyli jednym słowem zdrowie wszystkich forumowiczek
ps. dlaczego tu nie ma emotikony z drinkowaniem?

gdzie fifi z tymi frytkami...???
dziewuszki jestescie wielkie!!!
puchatko jestes wielka...poczekaj troszczke bedzeisz jeszcze wieksza...;-);-)i swoich stopek z gory nie bedzeisz widziala;-);-), bo ci bedzie brzuchol zaslanial;-);-);-)

ja to sobie ten toascik za nas to herbatka wzniose i to chyba jakas mietowa:-)w sumie musze poszperac jaka ja tu mam herbacie, bo latem to wogole nie pilam tylko KAWA , matko swieta ja uzalezniona jestem od tej kawy:szok:jak cos to sie odzywczaimy
to ZDROWIE DZIEWCZYNY!!!!!!!!

reklama
Do góry