reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hehe Lenna właśnie sobie siedze na kursie...
Jakoś wytrzymam, bo musze...;-)
Czekamy na wykładowce narazie, cos sie facio spóźnia, no ale to lepiej dla mnie bo program który teraz bierzemy jest jak dla mnie gówniany, tzn trudny, nudny i wogóle,,,, Porażka

Miłego dzionka

no to git...milo cie czytac....
fajna jest grafika...maluchowi bedzeisz potem scrapbooki wypasione robic:tak:

:cool:Czesc dziewczynki:cool:

:elvis:Mamusiasynusia no sama nie wiem, moze za 3 tyg idz do lekarza, nie ma co gdybac. Wtedy bedziesz juz na 100% pewna- powodzenia.

:tak:Oj Puchatko wiec masz dylemat, ale zobaczysz szef poczeka na Ciebie - wszystko sie ulozy.

:-)Fifi juz za pare dni nastepne staranka- teraz sie uda, trzymam kciuki.................:wściekła/y::-p:tak::-D:-):szok::blink::confused2::sick::elvis::happy2::nerd::sorry::no::wściekła/y::-) Fifi te buzki sa od Oskarka dla Ciebie.

Wszystkim zycze milego wieczorku

Puchatka jak najbardziej rozumiem, że to trudne, ale pomyśl inaczej: jeśli naprawdę cenisz swojego szefa, to powinnaś mu powiedzieć jak najszybciej. Postaw się na miejscu takiego pracodawcy, jeśli wiesz wcześniej, to masz więcej czasu na zaplanowanie wszystkiego tak, żeby było dobrze i dla Ciebie i dla pracownika. Wprawdzie masz jeszcze trochę czasu, ale to zleci zanim się nie obejrzysz. Myślę, że pomysł z tortem jest bardzo dobry.
fifi u mnie w tym miesiącu podobna sytuacja jak u Ciebie. Przytulanko było nie do końca wtedy co trzeba, więc marne szanse. Ale dzięki za kciuki, czasami w życiu zdarzają się cuda. :-)

Czesc ostatnio nic nie pisze ale was podczytuje. Jakas taka nie do zycia jestem i przydolowana wiec po co psuc posty na tak uroczym forum. Pozdrawiam was wszystke buziaki i czekam na lepsze dni. Fasolkujcie kochane ;-)

Czy coś się stało Bastra, czy tak poprostu bez powodu masz doła? Pamiętaj, że my tu jeteśmy też po to, żeby podtrzymać na duchu w takich chwilach.

Hej laseczki:-)
Beata
jak wyniki Oskara? Mam nadzieję, że jest zdrów jak ryba, a szumy same przejdą:tak:
Wszystkim życzę miłego dzionka, chociaż w Poznaniu paskudna pogoda - zimno i deszczowo:-(

reklama
Hej Kobitki Kochane!
Ale mnie dawno nie bylo a to wszystko przez naszego dostawce internetu! Wyobrazcie sobie, ze odlaczyl nas zupelnie i teraz jestem troche jakby „odcieta od swiata i od BB“ ! Sorki wiec, ze nie przeczytam Waszych postow ale naprawde nie mam mozliwosci az do poczatku listopada :angry:
W pracy mamy neta tylko przez telefon i szef od razu by widzial, za cos nie gra wiec na razie tylko szbciutko daje znac zebyscie mnie nie zapomnialy!! U mnie na razie bez zmian. Ani @ :szok: ani fasolki…. A tak w tajemnicy Wam napisze, ze nawet przytulanka nawet za duzo nie bylo :baffled: a to przez moja nowa prace bo jestem zestresowanan na maxa. Szef ciagle patrzy mi na rece i komentuje prawie kazdy moj ruch. Jak wracam do domu mam tak dosc (nerwowo), ze nie potrafie sie zrelaksowac… na czym cierpi oczywiscie heblowanko!
Nic nie wiem co sie dzieje u Was Kochane :sorry:
Pozdrawiam Wszystkie Staraczki!!! :-D

Do góry