reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Beatko ciesze się, że wyniki sa w pożadku. Napewno szumy znikną. Robicie jeszcze jakieś badania??
:cool:Tez tak mysle ze same znikna, zrobimy jeszcze echo serca i jak bedzie wszystko ok to dam juz malemu spokuj. Moze faktycznie z czasem to minie, ale juz jestem spokojna. Dzis wreszcie spokojnie poloze sie spac.:-) Dzieki dziewczynki za slowa otuchy:tak:- jestescie bardzo kochane.

Zycze Wam milego wieczorku.:elvis:

reklama
Dolek taki sie pojawil ot tak,bez zadnych zmartwien. Ale juz jest lepiej. Wisze ze straszne pustki nadciagnely na watek staraczkowy.:-( oj dobrze ze chociaz wy tu jestescie. Mam nadzieje ze reszcie dziewczyn sie dobrze uklada i nie pokazuja sie tylko dla tego ze ciezko po nocach pracuja a w dzien sa zmeczone :-p

Buziakam jestescie milutkie dziekuje:-)

hej dziewczynki
podczytuje was codziennie, zeby wiedziec co u was, ale jakos nie mam ochoty pisac, jesienna deprecha:-(
Beatka - ciesze sie ze wyniki wporzadku:-), mam nadzieje , ze te szumy wkrotce znikna
Mamusiasynusia- to ile dni mialas @ , ze juz sie skonczyla?? co do czekolady, to ja tez ostatnio mam zachcianki, ale to zawsze jak przed @

powinnam dostac dzis @ , ale narazie nie ma, tak juz mi sie poprzestawiala, ze nie wiem jak cykl liczyc, w kazdym badz razie nie jestem w ciazy:-(, nawet nie myslalam w tym cyklu o fasolce, no ale szkda ze nie wyszlo

pozdrawiam was mocniutko i jak bede mogla zrezygnowac ze szkoly -to obiecuje zagladac czesciej
trzymajcie sie kochane- sle mnostwo buziakow :-*

Miłego weekendu laseczki :-):-):-)
Zła jestem na siebie, bo źle wyliczyłam owulację. Z tego co mi mówi mój organizm, to już po ptakach:-:)-:)-:)szok::szok::szok: A ja myślałam, że mam jeszcze kilka dni:-( Za późno się wzięliśmy do działania:-(

hej dziewczynki

Mamusiasynusia- to ile dni mialas @ , ze juz sie skonczyla?? co do czekolady, to ja tez ostatnio mam zachcianki, ale to zawsze jak przed @

powinnam dostac dzis @ , ale narazie nie ma, tak juz mi sie poprzestawiala, ze nie wiem jak cykl liczyc, w kazdym badz razie nie jestem w ciazy:-(, nawet nie myslalam w tym cyklu o fasolce, no ale szkda ze nie wyszlo

W sumie to jeden dzień takiej powiedzmy normalnej, a tak to takie plamienie.
A może jednak jest fasolka. Życze powodzenia

Hellołka laseczki...
Co tam u was?/
Czy mamy jakieś mamuski nowe,,tzn brzucholki,hehe
Ja zostałam sama teraz an 4 tygodnie,czyli taka słomianka,bo M do pracy pojechał...takze będe częstym gościem u was także,,hehe
ja z M intensywnie sie staraliśmy,ale wiecie co wiem,z enic z tego,,jakos mam takie przeczucie,,w czwartek 18 mam dostać @@,,zobaczymy....:nerd::happy2:

reklama
Mamusiasynusia zrob moze sobie test ciazowy, we wtorek bedziesz miala pewnosc, bo gdyban ie w niczym Ci nie pomoze.
Milego wieczorku

Obiecuje, że zrobie, bo sama nieweim co się dzieje. Tak to bym wiedziała, że kolejne strania przed nami. Skocze we wtorek do apteki, bo akurat będe obok niej to wejde. Buźka.

Bastra Weekend weekend i po weekendzie. Niewiem czemu te dwa dni zawsze tak szybko mijają.Jutro znowu trzeba iśc do pracy :no:

Antiope powodzenia w testowanku. Coś mi tak przeczucie mówi, że jedank fasolinka zagościła u Ciebie. Trzymam kciuki.:tak:

Do góry