reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie we wtorek rancem. Ja juz siedze w pracy... niestety :-( probuje nie usnac :tak:

wagnies,ja też się objadłam,że ledwo oddycham.Szkoda,że trzeba do pracy wracać...:baffled:
Kiniusia niestety wszystko co dobre szybko sie konczy...

Dziewczynki nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze ze spedzacie je w gronie najblizszej rodzinki,jecie serniki,chrzanik,kilebaske wiejska i inne pysznosci ahhh jak wam zazdroszcze.Niemialam prawdziwej Wielkanocy od 5 lat :-( Ale moze w przyszlym roku przylece na pare dni w tym okresie do Polski.

Kindzia100 kurcze... podziwiam Cie, chyba nie bylabym w stanie tak spedzac swiat... Ja przezywam horror jadac na swieta do tesciow bo tam tak jakos "nieswiatecznie" sie to wszystko odbywa, nie ma tej atmosfery, nie zjezdza sie rodzina, a juz zupelnie co innego pojawia sie na stole...
Mam nadzieje ze nastepne swieta spedzisz w Polsce!!!

Isikora tak mi przykro z powodu Twojej babci :-(

reklama
Witajcie Kochane!!!
No i w pracy a jutro wolne :-) ale za to następny cały wekend wolny dopiero w maju coż taka praca takie zycie :-)
isikora bardzo mi przykro z powodu Twojej babci ale napewno będzie nad Toba czuwała i wszystko będzie dobrze
NieSamowita napewno będzie z Ciebie super mamusia i wzorowa żona :tak: :tak: i tylko zdrowiej. I niech Ci sie nie wydaje że dobrze bo to jest kwestia bez wydawania. Robisz dobrze i już !!!!
kiniusia to życze owocnych starań i oby jak najszybciej pojawiły sie u Ciebie telegram od fasolki czyli dwie kreseczki:happy: :happy:
Kindzia100 napewnoi następna Wielkanoc uda Ci sie już spędzic z całym tym jedzonkiem ale pomyśl poceszające jest to że nas teraz czeka dietka po takim przejedzeniu a Twoja figurka nie ucierpiała:tak: :tak:
wagnies doskonale Cie rozumiem z tym uspianiem bo ja tez już w pracy i ziewam tak że aż mi chwilami wstyd przed klientami :tak: no ale moja głóka potrzebuje tlenu więc buzia się drze:tak:
Ataata jak tam po świętach? jak Twoi dzicy lokatorzy??:-)

Dzień dobry dziewczynki,ja dopiero wstałam,robię obiadek dla mojego,muszę jeszcze lecieć do sklepu,a mam na wszystko godzinę.Nienawidzę pracować na popołudnie...:baffled:Całuję was wszystkie:-)

niesamowita bardzo mi przykro kochana, trzymaj się cieplutko
isikora trzymaj się kochaniutka, babcia na pewno będzie przy Tobie duchem na Waszym ślubie. Wiem co mówię bo zarówno mój tato jak i mama już nie żyją, tata nie żyje już 11 lat, miałam wtedy 16 lat a mama w maju będzie 4 lata jak umarła. Wychodziłam za mąż 3 lata temu i bałam się że będę przez cały ten dzień nieszczęśliwa że nie ma Ich przy mnie, tym bardziej że dziadkowie i babcie z obu stron też już dawno nie żyją a w dodatku nie mam rodzeństwa. Bałam się że to będzie bardzo smutny dzień a przecież ma być tym najszczęśliwszym. Jednak czuwali przy mnie i nie pozwalali się smucić, wręcz przeciwnie byłam nadzwyczaj spokojna, opanowana (to mój mąż się denerwował). Byłam też bardzo szczęśliwa bo czułam że Oni też by się w tym dniu radowali że zakładam rodzinę i wychodzę za mąż za człowieka którego kocham nad życie. Bardzo mi Ich brakuje ale trzeba żyć żeby nie zawieść tych których już nie ma, aby mogli patrzeć na nas z góry z uśmiechem:-)

Cześć dziewczynki.:laugh2:

Ja tylko na momencik i od razu przepraszam, że nie odnosze sie do wszystkich ale narazie jestem w szoku :szok: :szok: :szok:

Uwaga::laugh2:

:szok: :laugh2: !!!...Jestem w ciąży...!!!:laugh2: :szok:

O 14 robiłam test i II kreseczki książkowe.... obydwie idealnie widoczne...

Ide bo nie wiem co sie dzieje... Ciesze sie niesamowicie, ale musze dojść do siebie:-D :laugh2: :-D

Miłego dnia laseczki:-p

NieSamowita no juz główka do góry jeśli dzisiaj jest straszny dzień:baffled: to po to żeby jutro mógł być lepszy i napewno będzie. Pomyśl że chociaz to przykre z ta praca to może i dobrze że sie tak stało bo i tak jej nie lubiłaś i rujnowała Twoje zdrówko i napewno wkrótce znajdziesz lepsze zajęcie i ktos doceni taka mądra i porządna kobietkę jak Ty. Z powodu babci to niesamowicie Ci współczuje:-( :-( :baffled: ale pisałas o tym że była w szpitalu więc teraz już przynajmniej nie cierpi i chociaz napewno będziesz za nią tęskniła to ona teraz będzie nad Toba czuwała i podeśle Ci najkochańszą fasolke. Nie daj sie smuteczkom ale jeśli musisz popłakać to moge popłakać z Toba albo pozyczyć chusteczek. Jutro będzie nowy dzień inny lepszy a Ty pójdziesz zdobywac świat :tak: i dasz radę

Ataata to gratulacje i hurra i wogóle super i fantastycznie !!!!!!!!!!!1:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
No to teraz juz musisz koniecznie o siebie zadbac paieroskom zrobic papa i spróbuj tylko nie dbac o siebie to mimo tej fasolki przełoże przez kolano i sprawie porządne lanie. No a jak juz ochłoniesz to to czekam z wyciągnietymi rączkami i prosze mnie stąd wyciągnąć. No i Doticzce będzie raźniej bo narzekała że u mamus grudniowych jeszcze dużo miejsca.Buziaki:tak: :tak: :tak: :tak:

Ataata to gratulacje i hurra i wogóle super i fantastycznie !!!!!!!!!!!1:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
No to teraz juz musisz koniecznie o siebie zadbac paieroskom zrobic papa i spróbuj tylko nie dbac o siebie to mimo tej fasolki przełoże przez kolano i sprawie porządne lanie. No a jak juz ochłoniesz to to czekam z wyciągnietymi rączkami i prosze mnie stąd wyciągnąć. No i Doticzce będzie raźniej bo narzekała że u mamus grudniowych jeszcze dużo miejsca.Buziaki:tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
ataata GRATULUJęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę

Taki dziś pochmurny dzień, od rana miałam doła a tu taka wiadomość!!!!
doła już nie mam bo bardzo się cieszę z Twojego szczęścia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry