reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Ataata w sumie to tak zaskoczylas mnie ta wiadomoscia ze mialm Cie jeszcze zapytac o wyniki badan, o Twojego lokatora i zapomnialam...
A jak zareagowal Twoj facet na taka infomacje?

NieSamowita strasznie mi przykro. Trzymaj sie mocno!!! Wiem ze to trudne ale inaczej nie jestem Ci w stanie pomoc... tylko slowa otuchy...

Puchatko papierochy już odstawione, kazałam mojemu schować to wszystko przedemną, ma zakaz palenia w pokoju i kuchni, jedynie korytarz:laugh2: Właśnie zaczynam walkę z rakiem i głodem nikotynowym:sick: :baffled: Jest ciężko:sick:

mufka to ciesze sie że moja wiadomość poprawiłą Ci chumorek ;-)

wagnies mój facet cieszy sie jak dziecko:laugh2: cały zcas sie uśmiecha, to raczej ja łapie czasem dołek, że jak to będzie, jak sobie poradzimy itp. ale on tzryma sie dzielnie i podnosi mnie na duchu.
Badania... dopiero jutro jade do Krakowa... wiec w przyszłym tyg coś będe wiedzież:tak:
Lokator.... a raczes stado lokatorów =nie myszek tylko szczurów:szok:
Bedziemy z nimi walczyć!!!

Prosze fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
łapac prosze, a za ręce już ciągne...;-) :laugh2:

P.s. hehehe 1000 post jest mój ;) od dawna na niego polowałam :p

Dziewczynki teraz któraś z was musi jakoś podtrzymać ten wątek, bo ja to raczej będe tu rzadko.... :( bo już nie jestem staraczka... Takze mnie sie udało go rozkręcić, a wy musicie go ładnie podtrzymać i nowe staraczki zwoływać ;)

Ide robieć obiad bo z tego wszystkiego jeszcze nic nie jadłam :/

Papa Kochane
Teraz czekam razem z Doticzką na was na grudniówkach...

Ataata oj to ja pierwsza.... juz lapie jeszcze na zapas troche do sloiczka sobie zlapie ;-)
A o lokatorach to pisalam ze to chyba szczur...
Tylko teraz pamietaj: zadnych petow, dobre zdrowe jedzonko i zadnych stresow!!!

Ataata super gratki dla ciebie no i oczywiście mężą,nob o bez niego nie dałoby rady,hehe

Ja z mężęmw maju spróbujemy po raz drugi,bo w marcu był pierwszy raz próbowanko no i nie wyszło,takżę teraz maj,maj,maj...

Pozdrawiam starające...

czytam wasze posty i az sie poryczalam.Babcie ukochane odchodza,ATAATA obwieszcza nam ze jest w ciazy.
Tak mi smutno z powodu Babc,sama nie moglam jechac na pogrzeb ukochanej,tej ktora oddala cala siebie dla mnie.
Zal mi ze ja jeszcze musze zostac w tym pokoju,i to niewiadomo jeszcze jak dlugo.
3macie sie dziewczynki cieplutko

dziewczynki a moze tak same dla siebie wpiszemy jak dlugo sie staramy??
My od lipca.Ale u nas to dluzsza historia.Moj maz musial przywrocic sprawnosc nasieniowodow.Mial operacje w PL 2 dni po slubie.Rybki byly badane we wrzesniu i podobno sa ok.Nie na 100% ale dzialaja ??
Mnie nawala prolaktyna,dzis mialam rezonans magnetyczny.Poza tym byla operowana dowcipnie kilka razy i........mam 2 szyjki macicy ehhhh i blehhh :baffled:

reklama
Do góry