reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie dziewczynki
@ wredota przyszła i czuję sie nie za dobrze :no::no::no:.
Chociaż nie będę miała na ślubie @ :-D:-D:-D:-D.

Moniko pokój jest pomalowany na żółty kolor- słoneczny blask :happy2::happy2::happy2::happy2:, kanapa i fotele też są żółte a meble będą klonowe :-):-):-):-):-)
Ewcia witaj :tak::tak::tak:.
Meggie miłego dnia :-):-):-)
Sabinko jak samopoczucie ???:-):-):-):-)
Izabelko witaj :-):-)
Bastra też mam nadzieje,że dziadek będzie tańczył na moim weselu :happy::happy:.
W czwartek wychodzi ze szpitala :tak::tak:.

reklama
ja tez jade na mazury:) w drugiej polowie sierpnia :) W okolice Giżycka, ale pływać będziemy wszędzie gdzie się da:-D

Sabinko samopoczucie wyśmienite tylko brzuch trochę boli ale sie przeżyje :tak::tak::-):-):-):-).
W domu remont na całego, cyklinują parkiet i Marcin zły bo wszędzie pełno pyłu :eek::eek:. Jakoś się doprowadzi każdy pokój do ładu :tak::tak::tak:.
Za 2 dni kończy mi się umowa z lokalnym internetem i będę na razie pisała do was tylko popołudniu od misiaka :-:)-:)-( ale 23 czerwca już blisko :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

I weszłam w 400-setny post :-) :-) :-)

Dziewczyny to może zorganizujcie sobie jakieś wakacyjne spotkanko na Mazurach:laugh2::tak:.
Ja miałam jechać albo nad Morze albo właśnie na Mazury... ale jak to będzie to sie okarze;-)
A swoją drogą fajnie by było sie tam spotkać... no ale pewnie ciężko by było to tak zgrać, żebyśmy wszystkie w tym samym czasie tam były...

@ wredota przyszła i czuję sie nie za dobrze :no::no::no:.
Chociaż nie będę miała na ślubie @ :-D:-D:-D:-D.

Isikora bidulko... co za wstretna @... Ale to super ze teraz przylazla niz jakby miala Cie meczyc w czasie slubu i wesela!!!

Bastra a ja wlasnie ugotowalam barszcyk czerwny z tortellini.... mniam mniam....

Dziewuszki widze ze wszystkie wybieracie sie na Mazury w wakacje... a ja chyba spedze te wakacje w domciu :-( jakos chwilowo cierpimy na niedobor pieniazkow....

Witam Was kochane, mam do Was pytanko: Czy prowadzicie obserwacje cyklu i mierzycie temperaturkę? Jeśli tak, to który dzień jest nalepszy na staranie? Ja do tej pory myślałam, że dzień ostatni, w którym jest najlepszy śluz płodny i pierwszy dzień skoku temperatury. Niedawno byłam u Lekarza i moja teoria padła:(:no: Powiedział mi przed skokiem 3 dni a potem już nie:( jak to jest w Waszym przypadku?? Pozdrawiam Was wszystkie i życzę żebyście mogły szybko cieszyć się Dzidzią:happy:

dziubek, ja się obserwuję, choć nie jestem staraczką. Owulacja następuje w dzień, dzień przed lub dzień po szczytu śluzu (czyli ostatni dzień najbardziej płodnego śluzu). nie zawsze potwierdza się to ze skokiem temp ale zwykle tak wlasnie jest:) poczytaj w necie o Metodach Naturalnego Planowania Rodziny (np strona npr.pl ).
Czemu doktor powiedzial że 3 dni przed skokiem temp? Czy jakoś to umotywował?

Witajcie Kochane!!!
Miałam cos napisac rano ale za nic nie dało sie zalogować a potem jakoś zabrakło czasu:tak:
Ilonko ja mam pomalowane na pastelowy groszek co było wynikiem kompromisu ale kolorek miły dla oka:-) Oby @ jak najmniej Ci dokuczała ale przynamniej dobrze że na ślubie nie będzie Cie męczyć :tak:
NieSamowita mam nadzieję że popołudnie mija Ci milutko:-)
Meggie jeśli to nie tajmnica to czy długość Twoich stranek wynika z jakichś problemów??
Asiu jak tam dzisiaj Twój humorek?? Oczywiście buziaki dla Natalki:-)
Bastra ja bym chętnie na taką zupke :tak::-D
Wagnies ja mam takie same problemy z wakacjami jak Ty :-( no nic może za rok sobie odbije :-)
Ewcia jak tam dzionek mija Tobie i synusiowi??:-)
Izabelko a jak Twój synuś i czy ten gnojek który tak psuł Ci humoorek po rozmowie z rodzicami jest grzeczniejszy?? Miłego popołudnia:-)
Kiniusia oby teścik był pozytywny:tak:
Kindzia co tam u Ciebie??:tak:
Ataata jak tam dolegliwości Twoje?? i jeszcze raz dziękuję za to co napisałaś wczoraj:tak: Buziaki dla Ciebie i głaskanko dla fasolki:-):tak:
Mufka gdzie się skrywasz?? miłego wieczorku:-)
sreberko machanko tradycyjne:-)
Ivi nawet jak Ty nie staraczka to stowarzyszona:-D:tak:
dziubbek26 jeszcze raz doradzam korzystanie z niezbędnika staraczek tam są naprawdę przydatne linki widze że Ivi już udzieliła Ci odpowiedzi

reklama
dziękuję za rady,

Ivi - lekarz powiedział, że najbardziej prawdopodone zajście 3 dni przed szczytem, ale u mnie to się nie sprawdza:( Już tyle razy próbowaliśmy i ciągle nic:( Czasami juz nie mam sił, staram się o tym nie myśleć, ale wszędzie gdzie nie spojrze, to widzę ciąże, albo małe Dzidzi i zastanawiam się jakie One mają szczęście i czy ja też kiedyś poznam to uczucie?!
Puchatka - dziękuję Ci, byłam na tym linku, ale czasami trudno znależć akurat to co Cie interesuje. Myślałam, że może miałyście podobny problem i dlatego pytałam:(

jesteście Kochane całuski papa!

Do góry