jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
i tego życzęmoże historia się powtórzy i do trzech razy sztuka?Tak nam się udało z pszczólką:-)
mi przy Kacperku też wyszło za trzecim razem, więc może akurat 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
i tego życzęmoże historia się powtórzy i do trzech razy sztuka?Tak nam się udało z pszczólką:-)
mi przy Kacperku też wyszło za trzecim razem, więc może akurat 
taaa mozeee,,ale jakos ja w to nie wierze,,co bedzie to bedzie,,ja cierpliwie czekam...Ewciu chyba że pojemniczki nie bedą potrzebne, bo będzie strzał w 10.........hahaha....... ;-)
no to trzmam kciukaski,,,o tak, takich złoty strzałów to mogłoby być więcej;-), dla mnie zaczął się trzeci cykl, może historia się powtórzy i do trzech razy sztuka?
Tak nam się udało z pszczólką:-)
, teraz cokolwiek nie zjem, od razu oddaje. Czuję się podle nie mam siły na nic. Dziś mąż jest w domu, więc on gotuje i zajmuje się Bartoszem.wszystko jego zdaniem bardzo wartościowe.....hahahaha........ do kosza!!!!!

Beatk takie skarby syna wywalasz,hihi,,,ja zawsze synkwoi wywalam jak go nie ma,,bo miz kosza wyciaga,heee

Cześć Kobietki!!!
Ja ciągle niestety mam randki z kibelkiem
Ściskam Was mocno wszystkie i trzymam kciuki za starające się!
a kciuki się przydadzą, dziękujemy 
moj by nawet do piwnicy nie dał wynieśc,,Hahaha....... ja mam na to sposób, mówię Oskarowi że wynoszę to do piwnicy, bo w domu nie ma miejsca. ;-)
ale juz niedlugo tata przyjedzie do niego to sie wyszaleja razem...o tak, takich złoty strzałów to mogłoby być więcej;-), dla mnie zaczął się trzeci cykl, może historia się powtórzy i do trzech razy sztuka?
Tak nam się udało z pszczólką:-)