jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
i tego życzęmoże historia się powtórzy i do trzech razy sztuka?Tak nam się udało z pszczólką:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i tego życzęmoże historia się powtórzy i do trzech razy sztuka?Tak nam się udało z pszczólką:-)
taaa mozeee,,ale jakos ja w to nie wierze,,co bedzie to bedzie,,ja cierpliwie czekam...Ewciu chyba że pojemniczki nie bedą potrzebne, bo będzie strzał w 10.........hahaha....... ;-)
no to trzmam kciukaski,,,o tak, takich złoty strzałów to mogłoby być więcej;-), dla mnie zaczął się trzeci cykl, może historia się powtórzy i do trzech razy sztuka?
Tak nam się udało z pszczólką:-)
wszystko jego zdaniem bardzo wartościowe.....hahahaha........ do kosza!!!!!
Beatk takie skarby syna wywalasz,hihi,,,ja zawsze synkwoi wywalam jak go nie ma,,bo miz kosza wyciaga,heee
Cześć Kobietki!!!
Ja ciągle niestety mam randki z kibelkiem
Ściskam Was mocno wszystkie i trzymam kciuki za starające się!
moj by nawet do piwnicy nie dał wynieśc,,Hahaha....... ja mam na to sposób, mówię Oskarowi że wynoszę to do piwnicy, bo w domu nie ma miejsca. ;-)
o tak, takich złoty strzałów to mogłoby być więcej;-), dla mnie zaczął się trzeci cykl, może historia się powtórzy i do trzech razy sztuka?
Tak nam się udało z pszczólką:-)