reklama

Ach śpij kochanie...

Ojej:no::confused:.
Ja na razie Konrada bede usypiac przy piersi i ten spoosb jest szybki,przyjemny i co najwazniejsze skuteczny.Jak sytuacja sie rozwinie to sie okaze.
Pisalam,ze moja corcia zrezygnowalaz piersi gdy miala prawie 8 miesiecy.Widze,zeKonrad bedzie raczej ssaldluzej,bo generalnie z tego copamietam juz w tej chwili je sporo wiecej i czesciej niz corcia.Chwala Bogu,bo ona nie mogla jesc zwyklego mleczka modyfikowanego,a inne jej nie smakowaly.

reklama
Kurcze, ale te Wasze dzieciaczki to małe śpioszki :-):-) tylko pozazdrościć :-D:-), Lenka najczęściej dobrze śpi, jedna pobudka w nocy na jedzenie i potem o 7, ale oczywiście są takie nocki jak dzisiaj że od 3 do 5 miała ochotę na zabawę i w mordkę nie mogłam jej wogóle położyć :wściekła/y::no::wściekła/y:

U nas prawie od poczatku Makrelka przesypiala calutka noc. A przez ostatni miesiac bylo roznie. Moze te przeprowadzki ciagle jakos ja rozregulowaly. I zeby na pewno tez... A teraz spi pieknie cala noc, chyba ze nie zje kolacji to budzi sie ok 4 rano na butle i spowrotem zasypia:tak: mam nadzieje ze juz nie bedziemy musieli wiecej w nocy wstawac. tym bardziej teraz. bo jej pokoj nie jest bezposrednio przy naszej sypialni:sorry2:

u nas w nocy dzis trochę marudzenia, Hubek spał jak suseł do 1, a potem jakiś taki niespokojny, więc jak się obudził po raz kolejny, o 5.50, to go ululałam i wzięłam do łóżka ze sobą i spał jak aniołek aż do 7.50:tak: więc udało sie nadrobić nocny brak snu choć trochę:happy2: marzę by przespać całą noc bez pobudki jak niektóre z was

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry