Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ojej
.
Ja na razie Konrada bede usypiac przy piersi i ten spoosb jest szybki,przyjemny i co najwazniejsze skuteczny.Jak sytuacja sie rozwinie to sie okaze.
Pisalam,ze moja corcia zrezygnowalaz piersi gdy miala prawie 8 miesiecy.Widze,zeKonrad bedzie raczej ssaldluzej,bo generalnie z tego copamietam juz w tej chwili je sporo wiecej i czesciej niz corcia.Chwala Bogu,bo ona nie mogla jesc zwyklego mleczka modyfikowanego,a inne jej nie smakowaly.

.Ja na razie Konrada bede usypiac przy piersi i ten spoosb jest szybki,przyjemny i co najwazniejsze skuteczny.Jak sytuacja sie rozwinie to sie okaze.
Pisalam,ze moja corcia zrezygnowalaz piersi gdy miala prawie 8 miesiecy.Widze,zeKonrad bedzie raczej ssaldluzej,bo generalnie z tego copamietam juz w tej chwili je sporo wiecej i czesciej niz corcia.Chwala Bogu,bo ona nie mogla jesc zwyklego mleczka modyfikowanego,a inne jej nie smakowaly.
mała zasneła o 20.30 i wstała o 7.30 bez pobudki jak na katarek i zapchany nosek nawet nieźle mi śpi ;-)
RATUNKU!!!Ja chce spac!!
:-), Lenka najczęściej dobrze śpi, jedna pobudka w nocy na jedzenie i potem o 7, ale oczywiście są takie nocki jak dzisiaj że od 3 do 5 miała ochotę na zabawę i w mordkę nie mogłam jej wogóle położyć 

marzę by przespać całą noc bez pobudki jak niektóre z was