Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
- dlonie go swedza i nie moze spac bo ciagle pociera 
W takim razie wrzucam ta książkę na serwer i kto ma ochotę, będzie mógł sobie ściagnąć:
i rzeczywiście ten okropny rozdzierający, rozpaczliwy płacz sprawił, że serce mi się kroiło i szybciutko z tego pomysłu zrezygnowałam....

U mnie to samo, zresztą jest jeszcze jeden problem, o którym Ewamat nie pisze, ale napewno też go ma: rodzeństwo uczące się. Nie mogę pozwolić płakać małej jak zasypia i kilka razy w nocy jak się obudzi, bo starszaki muszą mieć spokój do nauki i wyspać się do szkoły.Joasiek, bardzo Ci dziękuję. Książkę już sobie zapisałam. Zazdroszczę Ci samozaparcia. We mnie jest chyba za dużo strachu, ze nie dam rady. Będę musiała pokazać ja Andrzejowi, żebyśmy mogli działać wspólnie. Ale on się łamie jeszcze szybciej ode mnie. Teorię niby zna, ale przecież jego córeńka nie może płakać.![]()