reklama

Ach śpij kochanie...

Dokładnie w ten sam sposób ja pomyślałam lil kate!!! :tak: Że lepiej raz w nocy wstać i nakarmić, ale za to cały wieczór mamy świętny spokój i czasu dla siebie wieczorem mamy właściwie tyle samo co przed ciążą :-D

reklama
Jak bedę rzadziej karmic w nocy to ją przeniosę, narazie za duzo razy bym musiała wstawac, bo w nocy karmię ją 3 razy. A task jak w dzień leży chętnie w łóżeczku w nocy jej się odmienia i nie chce tam spac, chyba traktuje już łóżeczko jako miejsce do zabaw i dziennych drzemek.

Kasiad ja chcialam corcie karmic do okolo roczku,ale ona sama zrezygnowala z piersi gdy miala 8 miesiecy:baffled: .Znam jedna mala,ktora ssala cycka przez 3,5 roku:szok: :-D .

jak ja to dzis pisalam? wyspane dziecko zasypia latwiej- niby tak, ale LAilusia znow nie mogla zasnac i dzis ani smoczek ani piers, nie wspominajac o innych metodach typu wyciszenie itp itd nie pomagaly.

I juz nie wiedzialam co robic az tu nagle swiatelko sie zapalilo: suszarka!!! i po 10minutach LAila zasnela. Agusinowy sposob jeszcze pare tygodni temu nie dzialal, dzis tak!

Co ja bym bez tego forum i bez Was zrobila....

Z ta suszarka to niezla sprawa. U mnie dziala pralka :laugh2:

A wczoraj jak uspilam mala po kapieli i jedzeniu o 20.00 to obudzila sie dopiero dzis o 7.20 :nerd: takie z niej spioch :eek:

Tycia, u nas to jeszcze długo tak nie będzie, cycusiwe dzieci niestety nie wytrzymują tak długo w nocy. Ale moze to i lepiej, bo nasze cycusie by takiej przerwy napewno nie wytrzymały :szok: :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry