reklama

Ach śpij kochanie...

:-) Hej.U nas na kolki to się sprawdziło ciepłe powietrze suszarki.Młody rozkładał się jak plażowicz,przymykał oczy i zasypiał.Niestety suszarka nam się spaliła,bo spadła z szafki,ale też kolek już nie ma,Dostaliśmy od pediatry Esputicon w kropelkach.(można go bez recepty):-) I PODZIAŁAŁ:-) :-) :-) Z koperkiem to lekarz kazał uważać,na niektóre dzieci działa odwrotnie.

reklama
Z koperkiem to lekarz kazał uważać,na niektóre dzieci działa odwrotnie

Właśnie brał Esputikon, herbatki pił z kopru Planteks,Fenekol i nic kompletnie nie działa ciągle płacz jeste załamana:baffled: czy jest jakiś cudowny lek na te dolegliwości masować się nie da bo się drze z bulu:confused: :sick: :no:

Przede wszystkim cierpliwości!!!Ja osobiście kolek nie doświadczyłam, ale z tego co tu dziewczyny pisały, to niestety to tak szybko nie mija. No i trzeba próbowac wszystkich możliwych sposobów. Ja znam kropelki, herbatki, suszarki, masowanie brzuszka...

Jacka brat w akcie desperacji bral malucha do samochodu i wozil po okolicy.Kiedys jechali juz cora na pogotowie,bo tak sie darla:szok:.Oczywiscie po drodze usnela:-D i od tej pory mieli super lekarstwo na wielki placz...:confused:

:-) Zamiast suszarki to ustawiałam młodego koło włączonego wentylatora w kuchni.Pomagało wprawdzie na krótko,ale można było odetchnąć.
:-) :-) :-) HURRRRRAAAAAA!Nasz maluch przespał jednym ciągiem w nocy 6 godzin.

Wiecie co... nasz Milutek raczej już dobrze sypia, zasypia bez większych problemów najpóźniej o 20.30 - 21.00 i potrafi przespać bez budzenia się 9-10 godzin. Tylko jedna rzecz mnie smuci... Ona od tygodnia płacze przez sen :-( Nie jest to jakiś mocny płacz który by ją budził (ale nas zawsze stawia na równe nogi) tylko taki zawodzący, jakby coś złego jej się śniło :-(
Wystarczy wtedy podejść do niej i pogłaskać ją po główce i się uspokaja.
Czy to możliwe że taki maluszek ma jakieś złe sny???

Joasiek u mojej malej jest to samo jak zaczyna poplakiwac to ja glaskam po glowce i zaraz sie uspakaja:tak: Widocznie im sie cos sni ,moze cos co je kiedys wystraszylo:confused:

irtasia27: Wiem że śni jej się czasem że pije mleczko, bo sobie tak słodko ciumka buzią przez sen :-D No to może, jak tak płakusia, to śni jej się że się mleczko skończyło :confused: ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry