Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja też prędko chodzę spać- o 20.00 kąpiel Stasia i moja, później Staś do łóżka, ja mu cyca daję i albo już z nim zostaję- oglądam tv, albo jeszcze na chwilę na kompa usiądę, w każdym razie rzadko kiedy po 22.00 nie śpię, ale za to wstaję sobie wcześnie- o 7.00 już jem śniadanko, bo Staś koło 8.00 się budzi, to mam godzinkę dla siebie, później go karmię i zazwyczaj do 9.00 śpi, a potem wstaje:-)
jak widze ze jest zmeczona to ja tam klade, zasuwam rolety i spi bobas 
zartuje i wczesniej tak probowalam,ale chyba potrzebowalysmy czasu aby sie zgrac co do rytualu zasypiania...
(nie moje, Laili oczywiscie...). w lozeczku to absolutnie nie, na naszym lozku, czasem jak jej sie fajnie ulozy na koldrze i jak puszcze kolysanki, czasem i suszarka pomaga- czyli podobne sposoby jak wieczorem. a na spacerkach zwykle spi choc jak ostatnio pisalam coraz czesciej sie bud´zi i oglada z zaciekawieniem swiat:-) ...czesto tez mam plan ze posiedze w parku i cos poczyram ale Lailusia zwykle wyczuwa monotonie i musze dalej spacerowac....;-)
U nas jest tak samo, mała na początku nie umiała usnąć bo była noszona, i ogólnie za dużo się wokół niej działo