Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I czasem ją przedrzeźnia albo kładzie jej pieluchę na głowę, albo łaskocze po buzi itp.. wtedy usypianie trwa dłużej 
Milenka też śpi na spacerkach, ale tylko pod warunkiem że się jeździ wózkiem, bo wystarczy się na chwilkę zatrzymać i już zaczyna się kręcić i marudzić![]()

Mam to samo. Teraz rozumiem, że matki uzależniają się od karmienia piersią tak samo jak dzieci. Starsznie żałuję, że nie poświęciłam więcej sił na to, by dłużej karmic starsze dzieci, bo tego niesamowitego uczucia nic nie jest w stanie zastąpic.
.Na szczescie maly spal najpierw 8 godizn ciurkiem,a potem jeszcze sie zdrzemnal i leniuchowlaismy do 9
.Dzis poloze sie wczesniej.
.
wiec wlasciwie sie powtarzam,ale mnie to martwi)ze Laila je bardzo krotko- 5 do 10minut
i nie´wiem moze jej mleczko przestalo smakowac
...choc jem podobnie jak kiedys. i od paru dni je tak dziwnie -nie ciagiem, tylko polyka, wypuszcza piers, znow je, wypuszcza piers i tak caly czas, szczegolnie z lewej piersi...sprawdzam pokarm jest wiec nie jest to z braku raczej...moze to faktycznie wplyw tego cerazette...?
ale tak krotko je juz od dawna, zanim zaczelam brac tabletki... i wtedy przybierala 160g na tydzien, a teraz nie mam pojecia...ale jest taka malutka....za 3 tygodnie ide do lekarza....