reklama

Ach śpij kochanie...

Szlag by to trafił!! Ja tu mogę sobie mówić "Ach śpij kochanie", a tu jakiś pieprz....... DZIĘCIOŁ ciągle stuka. Że też sobie w łeb nie stuknie o tej porze.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewamat mieszkasz w bloku spółdzielczym, albo wspólnoty mieszkaniowej?
Jeśli tak to w większości obowiązuje poza ciszą nocną (22-6) dodatkowe ograniczenie prac remontowych i wywołujących nadmierny hałas w godzinach (20 - 8). Może na przyszłość warto uświadomić sąsiada, że masz małe dziecko, a stukać to sobie może najwyżej do 20 :tak:

reklama
Matylda, tych durnych sąsiadów można uświadamiać i tak nie zrozumieją:wściekła/y: Mam to samo co Ewamat......albo jakiś głupi kundel cały dzień i noc szczeka, albo muzyka po 22 wali, albo ktoś się ostro remontuje.....niestety takie plusy mieszkania w blokach:-(:-(:-(

Julka wczoraj mi tak koło 15 też usneła w wózeczku i jak doszłam z nią do domku to mogłam robić co mi się żywnie podoba....rozebrałam ja polozylam do lozeczka a ona i tak spala..:szok:bardzo sie zdziwilam bo wystarczylo sciagnac czapke i juz nie spala....

u nas dzisiaj super nocka :tak:
Hubek zasnął przed 20, obudził sie tylko raz na mleczko o 2 i spał do 7 , normlanie szok, bo ostatnio to nocami 3 razy jadł, a dzis tylko raz :-)
sie wyspałam :tak:

reklama
a u mnie druga nocka jak Weronika budzi sie z placzem w nocy i nie chce spac:-(zawsze przebudzała sie to dostawała butle albo herbatke i dalej spala a teraz jak tylko wychodze z pokoju ryk....:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry