no to super gratulacjepierwszy raz Sara zasneła w łózeczku sama:-)
TROCHE PłAKALA ale spi spokojnie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to super gratulacjepierwszy raz Sara zasneła w łózeczku sama:-)
TROCHE PłAKALA ale spi spokojnie

Wiktoria w dzień, wieczór i w nocy zasypia przy cycku, po prostu automatycznie. Jestem tym już tak zmęczona, że wysiadam, bo nikt inny nie jest jej w stanie uspać. Każda pobudka równa się ssanie cyca, żadna herbata czy woda nie wchodzą w rachubę, bo by się zadarła na śmierć.Teraz nawet w wózku nie zasnie na spacerze. Zazdroszczę wszystkim, których dzieci potrafią zasnąć same w łózeczkuWiktoria w dzień, wieczór i w nocy zasypia przy cycku, po prostu automatycznie. Jestem tym już tak zmęczona, że wysiadam, bo nikt inny nie jest jej w stanie uspać. Każda pobudka równa się ssanie cyca, żadna herbata czy woda nie wchodzą w rachubę, bo by się zadarła na śmierć.Teraz nawet w wózku nie zasnie na spacerze.
Mam pytanie do dziewczyn, które jeszcze karmią, jak to robicie, ze dzieci wam nie usypiaja przy karmieniu?

Zazdroszczę wszystkim, których dzieci potrafią zasnąć same w łózeczkuWiktoria w dzień, wieczór i w nocy zasypia przy cycku, po prostu automatycznie. Jestem tym już tak zmęczona, że wysiadam, bo nikt inny nie jest jej w stanie uspać. Każda pobudka równa się ssanie cyca, żadna herbata czy woda nie wchodzą w rachubę, bo by się zadarła na śmierć.Teraz nawet w wózku nie zasnie na spacerze.
Mam pytanie do dziewczyn, które jeszcze karmią, jak to robicie, ze dzieci wam nie usypiaja przy karmieniu?

A na spacerze to roznie bywa. Czasami spi.

W ciągu dnia kładę Kubę po obiadku,a wieczorem po kaszce.W nocy zasypia przy cycku,jak się naje.Rano czasem zdarza się mu zasnąć przy cycusiu,ale rzadko.Zazdroszczę wszystkim, których dzieci potrafią zasnąć same w łózeczkuWiktoria w dzień, wieczór i w nocy zasypia przy cycku, po prostu automatycznie. Jestem tym już tak zmęczona, że wysiadam, bo nikt inny nie jest jej w stanie uspać. Każda pobudka równa się ssanie cyca, żadna herbata czy woda nie wchodzą w rachubę, bo by się zadarła na śmierć.Teraz nawet w wózku nie zasnie na spacerze.